Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lepődik meg, hogy ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lepődik meg, hogy ezek után nem akarok már tőle semmit sem? Gusztustalan.

Figyelt kérdés

Ismerkedem vagyis már csak ismerkedtem egy sráccal.

Voltak fura dolgai, de úgy voltam vele, hogy végül is kinek nincsenek.

Tudtam róla, hogy rajtam kívül még más lánynak is csapja a szelet. De ez nem igazán zavart, mert még nagyon az elején voltunk a dolgoknak.

Viszont egyre jobban megismertem, sokat beszélgettünk, találkoztunk, így úgy gondoltam, hogy azért alakul már vele valami "komolyabb" is.

Erre amikor találkoztunk benyögte, hogy az egyik csaj haverja megszorult anyagilag és tőle kért kölcsön. Ő adott volna neki pénz ellenszolgáltatás fejében.

Majd lazán hozzátette, hogy őt a pénzen vett szex nagyon izgatja.

És csodálkozik, hogy megmondtam neki hagyjuk az egész ismerkedést a francba...

Miért van ennyi elcseszett pasi? (tisztelet a kivételnek)

2016. jún. 4. 12:12
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:

Na látod, erre én is gondoltam!

De amikor megmondtam, hogy na nekem ennyi volt, akkor teljesen kiakadt hívogatott, írogatott, hogy ne csináljam már, beszéljük meg, stb...

A másik meg, hogy ő keresett állandóan. (nem azért, mert nekem derogált volna keresni, de esélyem sem lett volna, mert ahogy felkelt, lefeküdt már írt/hívott egyből)

Akkor gondolom csak szimpatikus voltam neki, nem?

De akkor mire fel ez a viselkedés? :O Én nem értem...

2016. jún. 4. 14:27
 42/45 anonim ***** válasza:

"Csak azt nem értem, hogy az okos, művelt, értelmes nők mért nyúlnak mindig ennyire félre."

Okos, művelt, értelmes, jó nő leszólításához kell némi önbizalom. Olyan meg szokott lenni a tirpákoknak is, akikről nem mindig süt, hogy milyen barmok. Már csak a számok miatt is, nyilván akinél többen próbálkoznak, annak lesz közte több ilyen idióta sztorija is.

2016. jún. 4. 14:42
 43/45 anonim ***** válasza:

"Csak azt nem értem, hogy miért lett ilyen, amikor az elején nem ezt az énjét mutatta! "

Mert idáig bírta a színjátékot és most derült ki az igazi énje. Oké, hogy egy okos nő leszólításához kell önbizalom, de sosem értettem mért baj az, ha egy nő intelligens. Szerintem komoly kapcsolatra pont, hogy ők valók. Ugyanúgy férfiaknál is.

2016. jún. 4. 14:45
 44/45 A kérdező kommentje:

Mert egy okos nőt nem lehet megvezetni olyan könnyen. Ott nincs félremagyarázás, kidumálás...

Nekem ezt egy haverom mondta, aki szintén a butább lányokat kedveli.

Sajnos a mostani esetben nem mondanám, hogy én olyan okos voltam, mert azért bevallom voltak árulkodó jelek, de ha tetszik valaki nyilván nem a hibáiba kapaszkodom bele állandóan.

Persze van egy határ, amit ez a srác ugye bőven túl is lépett.

2016. jún. 4. 14:53
 45/45 anonim ***** válasza:
Aki úgy keres kapcsolatot, hogy csak a szexért az sumákol, félremagyaráz, titkolózik. Aki viszont komoly céllal az nem mással foglalkozik, hanem csakis a kiszemelt hölggyel így aztán nem baj, ha okos a másik.
2016. jún. 4. 15:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!