Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a srácnak, ha nem akarok vele fagyizni menni a randin?
Tudom, hogy ez hülyeség, de engem baromira zavar, hogy ilyenkor a pasik mindig azt nézik, hogyan nyalom a fagyit... Irigylem ilyenkor a melegeket, ott legalább mindkét felet érinti a dolog.
Mit mondjak szerintetek? Hogy nem szeretem?
:D :D Jajj atya világ! :D
A legtöbb helyen már lehet ilyen kis pohárkába kérni a fagyit, így tudod kanalazni is. És meg van oldva a "problémád" Feltéve, ha a kanalat be mered előtte kapni. -.-" :D
Ezt mond:
Ne fagyizzunk mert nézel. Sőt ne is talizzunk mert nézel! Ezt onnan tudom, hogy volt már olyan Pasival dolgom aki nézett. Biztos Te is nézni fogsz.
Mondd neki, hogy nincs kedved hozzá, inkább lepippantod a kapualjban. Kb. ennyire tűnsz értelmesnek.
Mert az már nem jut eszedbe, hogy lehet a fagyit műanyag pohárba vagy kehelybe kérni.
Gondolom, pizzázni sem mennél, mert szerinted azt nézzük, mekkorára tudod kinyitni a szádat.
Szerencsétlen srác, remélem idpben kapcsol és inkább lemondja a randit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!