Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a srácnak, ha nem akarok vele fagyizni menni a randin?
Tudom, hogy ez hülyeség, de engem baromira zavar, hogy ilyenkor a pasik mindig azt nézik, hogyan nyalom a fagyit... Irigylem ilyenkor a melegeket, ott legalább mindkét felet érinti a dolog.
Mit mondjak szerintetek? Hogy nem szeretem?
Fosd már le, hogy néz-e vagy sem!
Feltételezem nem csak ő van a közeledben, hanem még tucatnyi ember, akik szintén nézhetik ahogy nyalod a fagyit!
Ő sem tudja máshogy megenni a fagyit, mint te.
Ha nézi, nézd vissza és le van rendezve!
"Tudom, hogy ez hülyeség, de engem baromira zavar, hogy ilyenkor a pasik mindig azt nézik, hogyan nyalom a fagyit... "
Hát ez tényleg hülyeség........ha még azt is nézik, akkor nem a fantázia miatt.....a nagy számok törvénye alapján biztos van olyan férfi, aki a farkát fogja odaképzelni, de fagyizni nem ezért fognak hívni.
De végülis hova nézzenek?? A földre? A másik irányba? Gondolom, beszélgetni fogtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!