Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak a srácnak, ha nem akarok irtó bunkó lenni?
Figyelt kérdés
Van egy jó fiúbarátom, aki már ezer éve szingli, és nem érti, hogy miért nem jön neki össze soha semmi, és miért akar mindenki csak barátkozni vele. Nagyon rendes, vicces, megbízható, stb, ez rendben is van, de elég félénk, ha a lányokról van szó, ráadásul nagyon csúnya szegény, irtó sovány, és még szegény is. :S
Amikor mondja nekem a kudarcait, mindig ez jut eszembe, de ezt biztos, hogy nem fogom soha megmondani neki, hiszen barátok vagyunk. Mit mondjak helyette?
2016. máj. 21. 14:12
1/7 anonim válasza:
Mond azt neki, hogy ilyenek a nők.
2/7 anonim válasza:
Vidd el sportolni egy konditerembe.
3/7 anonim válasza:
Vezesd a fejlődés útjára. Ha nincs pénze kajára, akkor próbálj ebben segíteni neki. Ha tényleg igaz barátja lennél, rég megtetted volna.
4/7 A kérdező kommentje:
Mondtam már neki a konditermet, de mindig olyan ideges lett, hogy csak néztem.
Genetikailag ilyen, eszik ő.
2016. máj. 21. 14:19
5/7 A kérdező kommentje:
1-es, nekem egyébként tetszenek a sovány srácok, és az sem zavar, ha valaki szegény, de ő konkrétan nem jön be, nem tudok ezzel mit csinálni. :S
2016. máj. 21. 14:22
6/7 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy csúnya, és ezért nem kell a nőknek! Legjobb az őszinteség.
7/7 anonim válasza:
Azt mondtad, hogy vicces, megbízható, ami jó. Ha van egy srác ismerősöd, aki kondizik, és hasonló az érdeklődési köre, akkor próbáld meg elintézni, hogy találkozzanak (közös mozizás, sörözés, stb.), és ha jól kijönnek, később elmehetnének együtt kondizni. Ezzel sokat segítenél rajta, megjönne az önbizalma és bővítené az ismertségi körét is, amivel könnyebb lenne csajoznia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!