Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lepődik meg, hogy ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lepődik meg, hogy ezek után nem akarok már tőle semmit sem? Gusztustalan.

Figyelt kérdés

Ismerkedem vagyis már csak ismerkedtem egy sráccal.

Voltak fura dolgai, de úgy voltam vele, hogy végül is kinek nincsenek.

Tudtam róla, hogy rajtam kívül még más lánynak is csapja a szelet. De ez nem igazán zavart, mert még nagyon az elején voltunk a dolgoknak.

Viszont egyre jobban megismertem, sokat beszélgettünk, találkoztunk, így úgy gondoltam, hogy azért alakul már vele valami "komolyabb" is.

Erre amikor találkoztunk benyögte, hogy az egyik csaj haverja megszorult anyagilag és tőle kért kölcsön. Ő adott volna neki pénz ellenszolgáltatás fejében.

Majd lazán hozzátette, hogy őt a pénzen vett szex nagyon izgatja.

És csodálkozik, hogy megmondtam neki hagyjuk az egész ismerkedést a francba...

Miért van ennyi elcseszett pasi? (tisztelet a kivételnek)

2016. jún. 4. 12:12
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
Jó, hát akkor mindegy is a lényeg, hogy nem volt hozzád való, mást kell keresned. Küldtem neked egy levelet amiben elnézést kértem a félreolvasott kérdésért. Remélem elolvasod. Szép délutánt!
2016. jún. 4. 13:07
 22/45 A kérdező kommentje:

Nem akarok gonosz lenni, de nem fogok a privát levelekre válaszolni. Bocsánat!

Kicsit elegem van a férfiakból. Ha kérdésetek van a kérdéssel kapcsolatban, azt itt szívesen megválaszolom.

De ebbe a privát levelezésbe tényleg ne menjünk bele.

2016. jún. 4. 13:08
 23/45 anonim ***** válasza:
Leírtam amit szerettem volna.
2016. jún. 4. 13:09
 24/45 anonim ***** válasza:
nem lehet, hogy viccnek szánta?
2016. jún. 4. 13:12
 25/45 anonim ***** válasza:
De, biztosan. Én is így szoktam viccelni a barátnőmmel, ah van éppen. :D
2016. jún. 4. 13:14
 26/45 A kérdező kommentje:

Nem teljesen komolyan gondolta! Majd elkezdte szidni a csajt, hogy mindenkivel összefekszik, nem tudja, hogy mi volt most a csajjal, hogy nem feküdt össze vele. De mondom, szerintem tuti, hogy volt köztük valami, csak azt nem mondja.

Majd megkérdezte, hogy mi nekem erről a véleményem. Én mondtam neki, hogy a csaj se semmi, de ő csak meg se szólaljon, mert nincs joga a csak felett ítélkezni, amikor pár ezer forintért ő is simán meghúzta volna.

Áhhh, kifogtam megint a "jót"! :D Igazából siralmas. És még nem érti, hogy miért nem jön össze neki a komoly kapcsolat egy normális lánnyal. Hát nyilván ezért...

2016. jún. 4. 13:23
 27/45 anonim ***** válasza:
Mi tetszett meg benne az elején? Hogy egyáltalán eljutottál vele eddig?
2016. jún. 4. 13:25
 28/45 anonim ***** válasza:

Jól tetted.

Az ne érdekeljen, ha ez neki nem tetszik.

Vannak még normális pasik, csak egyre kevesebben. :(

2016. jún. 4. 13:31
 29/45 A kérdező kommentje:

Pozitív volt a kisugárzása, érdeklődött irántam, aranyos volt, bármiről eltudtunk beszélgetni és nagyon jó, önálló gondolatai voltak.

Tetszett, hogy végre egy olvasottabb, intelligensebb pasival tudok beszélgetni, véleményt cserélni.

És természetesen nem ilyennek állította be magát, mint amiket a későbbiekben megtudtam róla.

Hát ez van, majd lesz ez még így se! :D

2016. jún. 4. 13:32
 30/45 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Igen, én is ebben bízom! Még nem vagyok annyira öreg (24), szóval még van egy kis időm és hátha egymásba botlunk a megfelelő partnerrel. :)

2016. jún. 4. 13:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!