Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lepődik meg, hogy ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lepődik meg, hogy ezek után nem akarok már tőle semmit sem? Gusztustalan.

Figyelt kérdés

Ismerkedem vagyis már csak ismerkedtem egy sráccal.

Voltak fura dolgai, de úgy voltam vele, hogy végül is kinek nincsenek.

Tudtam róla, hogy rajtam kívül még más lánynak is csapja a szelet. De ez nem igazán zavart, mert még nagyon az elején voltunk a dolgoknak.

Viszont egyre jobban megismertem, sokat beszélgettünk, találkoztunk, így úgy gondoltam, hogy azért alakul már vele valami "komolyabb" is.

Erre amikor találkoztunk benyögte, hogy az egyik csaj haverja megszorult anyagilag és tőle kért kölcsön. Ő adott volna neki pénz ellenszolgáltatás fejében.

Majd lazán hozzátette, hogy őt a pénzen vett szex nagyon izgatja.

És csodálkozik, hogy megmondtam neki hagyjuk az egész ismerkedést a francba...

Miért van ennyi elcseszett pasi? (tisztelet a kivételnek)

2016. jún. 4. 12:12
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
93%
8-as válaszoló te úgy őszintén normális vagy, hogy ekkora otromba nagy marhaságokat kérdezel?
2016. jún. 4. 12:34
 12/45 anonim ***** válasza:
87%

Hagyd a fenébe! Illetve jól tetted, hogy hagytad a fenébe.

mindegy, mit gondol most

2016. jún. 4. 12:36
 13/45 anonim ***** válasza:
0%
Mielőtt belementek bármibe is, nem árt ha jobban megismered, nem csak várni kell a sültgalambot, arra hivatkozva hogy hát ő a férfi ő teperjen. Eleve Mit vártál tőle első ismerkedésnél ? Erre idő kell, nincs olyan hogy jaj én ma megismerem minden szép és jó holnap meg már örökre együtt..
2016. jún. 4. 12:36
 14/45 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ!

Nem vártam semmit sem. Vagyis ezt biztos, hogy nem! Ismerkedtünk, természetes, hogy sok minden kiderül a másikról.

Más is kiderült róla, ennél nem sokkal jobb dolog és mégis azt mondtam magamban, hogy tökéletes ember nincs. Másnak meg más lenne a hülyesége. DE! Amikor pénteken találkozom vele és ő lazán közli, hogy kedden majdnem összejött neki a szex azzal az ismerősével, hát "kicsit" eldurrant az agyam.

Meg hogy van egy lány (rajtam kívül), akivel még ismerkedik, de az nem veszi komolyan, mert az a lány csak intim képeket küldözget neki. Ami bevallása szerint tetszik neki, de kapcsolatra nem kellene neki a lány a viselkedése miatt. Majd hozzátette kapcsolatra az olyan lányok kellenének neki, mint amilyen én is vagyok.

"megtisztelő" :/

2016. jún. 4. 12:53
 15/45 anonim ***** válasza:
Te is kifogod ám a jó hülyéket.
2016. jún. 4. 12:54
 16/45 A kérdező kommentje:

Nekem mondod? :D Voltak még hülyeségei, de inkább nem is sorolom.

Az előző, aki szintén "udvarolt" az sem volt semmi!

Vonzom a selejtes embereket. És mielőtt most megkapnám a zsák a foltját kijelentést. Nem, én nem vagyok ilyen.

2016. jún. 4. 12:58
 17/45 anonim ***** válasza:
Akkor milyen vagy?
2016. jún. 4. 13:00
 18/45 A kérdező kommentje:

"Ha nem vagy ilyen, akkor meg ne ilyenekkel gyere össze!"

Ezt levélben kaptam! Nem tudom, hogy te hol olvastad, hogy én összejöttem volna vele. Sőt, a kérdés lényege, hogy ez kiderült és nem is ismerkedtem tovább a sráccal.

Nem tudom miért jó a másik felett állandóan pálcát törni.

2016. jún. 4. 13:01
 19/45 anonim ***** válasza:
Hagyd ott! Csak ezzel akar visszatartani, érdek kapcsolat részéről ez inkább. S Nem azzal foglalkozik hogy neked mi lenne a jó. Hagyd ott, keress olyat aki méltó rád, sok más olyan férfi létezik aki megtudja adni amire szükséged van! ;)
2016. jún. 4. 13:02
 20/45 A kérdező kommentje:

"Akkor milyen vagy?"

Erre a kérdésre nem lehet jó és pontos választ adni. Nyilván mindenkinek más.

De én egy átlagos, hétköznapi embernek tartom magam, akinek ez már nem fér bele az értékrendjébe.

Nincs bajom az olyan emberekkel, akik fizetnek a szexért.

De ezzel a sráccal már alakulgattak a dolgok. Úgy gondolom nem szép dolog, hogy kedden nekem teszi a szépet a telefonban, írogat, stb...Majd aztán elmegy azzal a csajjal és állítása szerint nem volt szex. De én már ezt sem hiszem. Az a csaj kb. mindenkivel lefekszik.

2016. jún. 4. 13:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!