Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lepődik meg, hogy ezek után nem akarok már tőle semmit sem? Gusztustalan.
Ismerkedem vagyis már csak ismerkedtem egy sráccal.
Voltak fura dolgai, de úgy voltam vele, hogy végül is kinek nincsenek.
Tudtam róla, hogy rajtam kívül még más lánynak is csapja a szelet. De ez nem igazán zavart, mert még nagyon az elején voltunk a dolgoknak.
Viszont egyre jobban megismertem, sokat beszélgettünk, találkoztunk, így úgy gondoltam, hogy azért alakul már vele valami "komolyabb" is.
Erre amikor találkoztunk benyögte, hogy az egyik csaj haverja megszorult anyagilag és tőle kért kölcsön. Ő adott volna neki pénz ellenszolgáltatás fejében.
Majd lazán hozzátette, hogy őt a pénzen vett szex nagyon izgatja.
És csodálkozik, hogy megmondtam neki hagyjuk az egész ismerkedést a francba...
Miért van ennyi elcseszett pasi? (tisztelet a kivételnek)
Nem lesz olyan nehéz elfelejteni...:D Igazából csak az bánt, hogy megint ilyet dobott az élet.
Köszönöm szépen, aranyos vagy! :)
Még egyszer köszi nektek!
Amúgy, ha jobban bele gondolok, akkor még jól is jártam. Mert vannak a megjátszós suttyók, akik mindezt eltitkolták volna. És vannak az olyanok, akik nyíltan suttyók. (mondjuk ő az elején nem volt az, de nyilván egy idő után mindenki megmutatja milyen is valójában)
A kettő közül még mindig az utolsó a kisebbik rossz. :D
Igen, ez meg a másik! Hogy önzetlenül nem adta volna neki oda először, csak ellenszolgáltatásért cserébe. Majd mikor nem akarta a lány (állítása szerint), akkor oda adta "csak úgy"! És még a lányt szidta volna nekem.
Ooo, ez még semmi. Azt is megkaptam tőle, hogy ő imádja a könnyű vérű lányokat, akik intim képeket küldözgetnek neki, szeret velük flörtölni, de barátnőnek nem kellene neki, mert ezek a lányok olyan ócskák.
Barátnőnek én kellettem volna, mert izgatónak találta, hogy nem adtam be a derekam az első pár szó után. Úgy fogalmazott: Tudja az ilyen kis dolgai miatt én úgysem fogok vele összejönni és pont ez izgatja velem kapcsolatban, hogy nem tud megkapni.
Mondjátok, hogy nem beteg?! :D
Jó kérdés...:D
Mondjuk amikor utoljára még találkoztunk, akkor ismét szóba került a tanulás, munka, stb.
Mondtam neki, hogy nyáron lesz egy kis időm és ráfekszem a nyelvtanulásra, mert csak halasztgatva van a felsőfokúm már évek óta.
Erre csak az volt a válasz, hogy ajjajj, nem kell annyira tanulni, mert az okos nőkkel csak a baj van. Jobban szereti a butácskákat, mert azokat lehet ide-oda vezetgetni.
Csak azt nem értem, hogy miért lett ilyen, amikor az elején nem ezt az énjét mutatta!
Oké, így gondolja (mert egy kőbunkó), de ilyen stílusban előadni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!