Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lepődik meg, hogy ezek után nem akarok már tőle semmit sem? Gusztustalan.
Ismerkedem vagyis már csak ismerkedtem egy sráccal.
Voltak fura dolgai, de úgy voltam vele, hogy végül is kinek nincsenek.
Tudtam róla, hogy rajtam kívül még más lánynak is csapja a szelet. De ez nem igazán zavart, mert még nagyon az elején voltunk a dolgoknak.
Viszont egyre jobban megismertem, sokat beszélgettünk, találkoztunk, így úgy gondoltam, hogy azért alakul már vele valami "komolyabb" is.
Erre amikor találkoztunk benyögte, hogy az egyik csaj haverja megszorult anyagilag és tőle kért kölcsön. Ő adott volna neki pénz ellenszolgáltatás fejében.
Majd lazán hozzátette, hogy őt a pénzen vett szex nagyon izgatja.
És csodálkozik, hogy megmondtam neki hagyjuk az egész ismerkedést a francba...
Miért van ennyi elcseszett pasi? (tisztelet a kivételnek)
Én nem hallottam még ilyen barátnőről, aki csak akkor szexel a pasijával, ha kap cserébe valamit.
Te nem kevered véletlenül a szezont a fazonnal? :D
Hát nem tudom, én teljesen kiábrándultam.
De azért gyorsan hozzátette, hogy nem volt köztük semmi. Csak úgy odaadta neki a pénzt. Hozzátenném, hogy erről a csajról köztudott, hogy a fél város átment már rajta. Hogy lett volna képes ilyen lánnyal lefeküdni?
Kivagyok...És most persze én vagyok a hibás, hogy befejeztem a vele való ismerkedést.
Ezt most komolyan kérdezted?
Udvarolt nekem és benyögött egy ilyet.
Hát nem tudom, szerintem ez ne legyen már elfogadott.
Ez az!
És ő elvileg komoly kapcsolatot keres. Vicc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!