Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érzik problémának a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzik problémának a pasik, ha nekik kell fizetniük a randin?

Figyelt kérdés

Ez egy teljesen alap dolog, és így udvarias, nem is értem, egyesek mit háborognak emiatt. Nyilván, ha valakik már kapcsolatban vannak, akkor nem muszáj mindig a pasinak fizetnie, de az ismerkedés elején én el szoktam várni.

Volt már olyan, aki nem fizetett, de azzal csak barátok voltunk, és haveri találkozóról volt szó, az teljesen más.

Ne mondja már nekem senki, hogy belehal egy fagyi vagy üdítő árába...

2016. máj. 28. 12:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/89 A kérdező kommentje:
Olyan baromság ez. :D Ha nem várja el a nő, attól még ugyanúgy fizetsz helyette, nem? :D Vagy nem, de nekem meg is van olyankor a véleményem, ha még csak fel sem ajánlja a pasi.
2016. máj. 28. 17:45
 62/89 anonim ***** válasza:
48%
Na, kérdező, nincs ezzel probléma, neked megvan a véleményed arról, aki nem fizet, nekünk meg rólad meg a fajtádról (akik elvárják hogy fizessenek nekik) van meg a véleményünk. :D
2016. máj. 28. 17:47
 63/89 anonim ***** válasza:
66%
57-es beszúrt, de 58-as védte, és visszatámadott, micsoda harc folyik itt hölgyeim és uraim, a nemek csatája megkezdődött, ez az igazi éhezők viadala, nincs pénze egyiknek se meghívni a másikat egy fagyira, ezt nem hiszem el, megy a harc a fagyiért, itt nincs megállás, ki nyalja gyorsabban, ki az ügyesebb, ki tudja lehúzni jobban a másikat, majd kiderül a következő epizódunkból :) Tartsanak velünk legközelebb is :)
2016. máj. 28. 17:48
 64/89 anonim ***** válasza:
58%

#62!

"fajtádról"

Éééédesanyám borogass! :DD Nem ismered a kérdezőt, de már sikerült bekategorizálnod. Gratulálok hozzá, ehhez nem kellett sok ész.

Komolyan mondom itt egy-két pasi úgy beszél a nőkről, mintha akkora nagy tapasztalata lenne, holott hallott pár rossz sztorit meg látott pár punci,t természetesen azt is szigorúan csak képeken és megmondja a fajtákról a tutit.

Hát apukám fajtái pl. a kutyáknak vannak.

2016. máj. 28. 17:52
 65/89 anonim ***** válasza:
45%
64. Nem is kell ismernem, elég annyi, hogy ő elvárja, hogy fizessenek neki, és megvan arról a véleménye, aki nem teszi. Ezután mit kellene még megismernem belőle, Felőlem lehet világszépe is, nem igazán érdekel. :D Nincs ezzel baj, nem kell mindenkinek tetszeni mindenkinek. A szememben egy szutyok és kész.
2016. máj. 28. 17:56
 66/89 anonim ***** válasza:
56%

#65!

Kezeltesd magad! :D

Ennyi amit én ehhez a ki fizet egy nyamvadt fagyit kinek kérdéshez én még hozzá tudok fűzni. Ja és még annyit, hogy a jó Isten mentsen meg minden nőt az ilyen megkeseredett, besavanyodott férfitól, mint amilyen te is vagy.

Puszika!

2016. máj. 28. 18:00
 67/89 anonim ***** válasza:
31%
66. Én megkeseredett?:DD Olvasd már végig a válaszaim, kisanyám! Pont én írtam, hogy felajánlom mindig, hogy fizetem, csak azt utálom, amikor ELVÁRJÁK, és nem látom rajtuk hogy zavarná ez őket, vagy hogy ők akarnák fizetni, még gesztus szintjén sem. Na puszika mucika! :D
2016. máj. 28. 18:04
 68/89 A kérdező kommentje:
Egyébként kár ezen felháborodni, mert mind tudjuk, hogy ezen az oldalon nincsenek normális pasik, nemhogy férfiak, megkeseredett szerencsétlen mind, úgyhogy ügy lezárva. Kár is volt kérdeznem. :D
2016. máj. 28. 18:08
 69/89 anonim ***** válasza:
60%
68. Akkor minek tetted fel ide a kérdést? Ja hogy nem neked tetsző válaszok születtek, akkor már nem is érdekel, meg ide csak lúzerek járnak? :D Bezzeg ha bólogattak volna, nem írtál volna ilyet! Tipikus...nem neked téged alátámasztó válaszoknál a válaszadók a hibásak. Szánalmas vagy! :DDDD
2016. máj. 28. 18:16
 70/89 anonim ***** válasza:
53% és 77% - menjetek már szobára, dugjatok, majd közben kiadjátok magatokból, oké? :D ha már senki nem akar nekem zsíros kenyeret adni, akkor ne is lássam itten többet :D az ilyen nőnek én se fizetnék fagyit, aki sajnálja tőlem a zsíros kenyeret.
2016. máj. 28. 18:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!