Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érzik problémának a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzik problémának a pasik, ha nekik kell fizetniük a randin?

Figyelt kérdés

Ez egy teljesen alap dolog, és így udvarias, nem is értem, egyesek mit háborognak emiatt. Nyilván, ha valakik már kapcsolatban vannak, akkor nem muszáj mindig a pasinak fizetnie, de az ismerkedés elején én el szoktam várni.

Volt már olyan, aki nem fizetett, de azzal csak barátok voltunk, és haveri találkozóról volt szó, az teljesen más.

Ne mondja már nekem senki, hogy belehal egy fagyi vagy üdítő árába...

2016. máj. 28. 12:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/89 anonim ***** válasza:
0%
38. Embeeer, ne keverd már össze, hogy valakit Te MEGHÍVSZ egy kávéra/fagyira, vagy hogy két ember ismerkedés céljából TALÁLKOZIK (randi), ott fogyasztanak, és akkor az egyik elvárja, hogy fizessen a másik?
2016. máj. 28. 16:19
 42/89 anonim ***** válasza:

Ha két egyenrangú fél megbeszéli közösen, hogy találkoznak valahol, ott evidens, hogy mindenki maga fizeti, amit az ismerkedés közben fogyaszt.

Az megint egy más eset, hogy pl. sétálnak, és mondja pasi, hogy gyere üljünk be ide, meghívlak egy kávéra/ásványvízre, akkor persze, hogy a férfi fizet.

2016. máj. 28. 16:23
 43/89 anonim ***** válasza:
37%

#36 de mégis kellemetlenül érezted magad, h te fizetted a másik kajáját, miért?

#40 te hol ettél, h ilyen számlát összehoztatok, de komolyan? vagy csak mondtál két számlát, vagy mi? Michelin csillagos étteremben ettetek?

2016. máj. 28. 16:26
 44/89 anonim ***** válasza:
75%
Nekem mindent a barátom fizet ez igy van kb. az első randi óta. Fel szoktam ajánlani hogy kifizetem de azt mondja miért fizessek. Ezen felül szoktam ajándékot is kapni tőle. De én is veszek neki rendszeresen kisebb-nagyobb ajándékokat.
2016. máj. 28. 16:33
 45/89 anonim ***** válasza:
52%

#43!

Azért éreztem gáznak, mert folyamatosan azt ecsetelgette, hogy neki a költségvetésébe nem férnek bele az ilyen és ehhez hasonló programok. Azt azért hozzátenném, hogy ő javasolta még a helyet is ahol ettünk.

Mondtam neki, hogy nem probléma majd akkor én meghívom.

Se köszönöm, se semmi. Onnantól kezdve bátran lapozgatta az étlapot. Nem megyek bele, hogy mi mindent össze nem rendelt és hogy mennyibe kerültek, mert hála az égnek én nem vagyok ennyire kicsinyes.

Én mindig magamból indulok ki. Ha engem valaki meghív valamire, akkor nézem az árát is, hogy ne kerüljek neki sokba.

Szóval kedves "urak"! Nem csak a hölgyek mennek a pénzre és egyebekre.

De tegyek fel egy ilyen kérdést, hogy: "minden pasi ennyire pénzéhes vagy csak most én fogtam ki egyet?" Dehogy teszek...Megy tovább az élet. Azóta is van min sztorizgatni/nevetni, ha az étterem közelében járok. :D

2016. máj. 28. 16:38
 46/89 anonim ***** válasza:

"de azt mondja miért fizessek"

És erre azt kéne válaszolnod, hogy: mert én is ember vagy, egyenrangú partner, evidens hogy megosztjuk a költségeket. Bezzeg te: oké, akkor fizessed, balek! :DD

2016. máj. 28. 16:39
 47/89 anonim ***** válasza:
*vagyok
2016. máj. 28. 16:40
 48/89 anonim ***** válasza:
40%
Annyi pénzéhes, öntelt nő van akik úgy gondolják nekik minden jár, hogy nem tudhatjuk előre, hogy illemből, vagy pénzéhségből várja el, hogy fizessünk.
2016. máj. 28. 16:44
 49/89 A kérdező kommentje:

45: Ugyanilyen volt az exem, undorító, amit leművelt... Amikor felajánlottam neki, hogy kifizetem neki a kajáját, már csak azért is a létező legdrágább ételt rendelte, meg még ilyen ital, olyan desszert... Ha nekem fizet valamit, akkor próbálok minél olcsóbbat választani, mert ez így korrekt.

Arról már nem is beszélve, hogy amikor náluk voltam, egy tányér ételt sajnált tőlem...

2016. máj. 28. 16:46
 50/89 omba ***** válasza:
58%
Na, most azoknak akiknek egy pár száz forintos meghívás befektetés, vagy a nő részéről való pénzlenyúlásnak tűnik.... ti akkor sohasem visztek virágot? Vagy annak is beszeditek az árát? Vagy szerintetek azért is jár egy cumi?
2016. máj. 28. 16:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!