Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzik problémának a pasik, ha nekik kell fizetniük a randin?
Ez egy teljesen alap dolog, és így udvarias, nem is értem, egyesek mit háborognak emiatt. Nyilván, ha valakik már kapcsolatban vannak, akkor nem muszáj mindig a pasinak fizetnie, de az ismerkedés elején én el szoktam várni.
Volt már olyan, aki nem fizetett, de azzal csak barátok voltunk, és haveri találkozóról volt szó, az teljesen más.
Ne mondja már nekem senki, hogy belehal egy fagyi vagy üdítő árába...

Nem olyan régen találkoztam párszor egy sráccal. Ő nagyon rendes volt, mindig meg akart hívni valamire. Én meg erre mondtam, hogy köszönöm szépen, de nem szükséges. Szép volt az idő, inkább sétáljunk és beszélgessünk. Meg lehet találni a középutat, ami mindkét félnek jó! :-)
21/L

Bizony,mi van ha semmi nem lesz belőle?
Akkor tulajdonképpen feleslegesen kidobott pénz...,és ez még mindig Magyarország,ahol azért az emberek többsége nem milliókat keres...
De más országokat nézz csak meg,főleg Nyugatot, ott nincs ilyen hogy alap dolog meg udvarias,ott a nőket fellökik kb. az ajtóban is a srácok befele menet az ajtón,nincs olyan hogy előreengedés, meg a férfi fizet stb...
Ott egyenlőség van mindenben,és ezt szerették volna a nők...
akkor bizony ezt is tudni kéne :)
24/F

nyilván nem halunk bele ha valami apró dolgot mi fizetünk, de szerintem nem ennek kell alap dolognak lenni, hogy mindent a férfi fizet. Főleg ha utána még jól le is pattintják.
Meg egyébként is hülyeség ez a hozzáállás, ez olyan mintha a nőnek megvenné az idejét, hogy vele legyen, vagy hogy ezzel kompenzáljon... nincs mit kompenzálni, egy férfit önmagáért szeressék és ne azért mert meghív erre meg arra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!