Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érzik problémának a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzik problémának a pasik, ha nekik kell fizetniük a randin?

Figyelt kérdés

Ez egy teljesen alap dolog, és így udvarias, nem is értem, egyesek mit háborognak emiatt. Nyilván, ha valakik már kapcsolatban vannak, akkor nem muszáj mindig a pasinak fizetnie, de az ismerkedés elején én el szoktam várni.

Volt már olyan, aki nem fizetett, de azzal csak barátok voltunk, és haveri találkozóról volt szó, az teljesen más.

Ne mondja már nekem senki, hogy belehal egy fagyi vagy üdítő árába...

2016. máj. 28. 12:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/89 anonim ***** válasza:
100%
50. Senkinek sem a pár százz forinttal volt a problémája, ah visszaolvasnál...hanem hogy elvárják! Amúgy meg az a pár száz forint akkor a nőknek miért is probléma?
2016. máj. 28. 16:57
 52/89 anonim ***** válasza:

#45 így már okésabb, és én kérek elnézést a srác nevében, h ilyen volt. bár lehet, h ez is kellett, h ha más fizet, akkor te ne legyél ilyen bunkó, h az egész étlapot kikéred. :)

amúgy nem is értem, engem mindig úgy neveltek, h ha máshoz megyünk enni, akkor ne úgy együnk már, mint aki már hetek óta nem evett. :D

(egyébként azért férfiban ritka az ilyen sztem, egy csajnak egy évben egyszer fordul ilyen elő, én nem randiztam még sokat, de ha azt mindet egybegyúrnám, akkor szép kis számla jönne ám ki :))

2016. máj. 28. 16:58
 53/89 anonim ***** válasza:
43%
#48 kicsit most benyalok a csajoknak: annyi puncivadász férfi van, h nem tudják a nők, h mikor szeretik őket, és mikor csak dugni akarnak. :D csajok ezért a bevédésért jöhet a 100%-os válaszértékelés :DDD
2016. máj. 28. 17:02
 54/89 anonim ***** válasza:
Én ilyet konkrétan csak egyszer hallottam, hogy online társkeresőn ismerkedtek meg, megbeszéltek egy talit, nem is tetszettek élőben egymásnak (szóval több tali nem is lett volna), és a pasi mondta a csajnak, hogy fizesse már ki az ő fogyasztását is, mert neki nincs pénze...:DDDDD
2016. máj. 28. 17:03
 55/89 anonim ***** válasza:
92%
Egy dologra jó volt ez a kérdés: kiderült, hogy a nők többsége elvárja, hogy mindig mindent a férfi fizessen nekik, még akkor is, ha ők nem akarnak semmit a férfitől.
2016. máj. 28. 17:04
 56/89 anonim ***** válasza:
47%

Nálam sem az a lényeg,hogy pár száz Ft.Mert nem érdekel a pénz ennyire,csak maga az hogy elvárja alapból.

Meg annyi,hogyha első randi van és kb. fogalmad sincsen a nőről,és ismerkedtek,nem tudod lesz-e egyáltalán folytatás vagy következő találkozó,na ilyen esetekben zavar főleg a dolog,mert 0 a garancia arra,hogy van értelme erőltetni a dolgot.

De példát is hozzak a saját nemrég megtörtént életemből, nos van egy csaj, akivel munkakapcsolat van/volt.

Több hónapon át, egy héten min. egyszer több órán keresztül egy légtérben voltunk. Mindig nagyon kedves,és tündéri volt velem,ez kölcsönös volt természetesen.

Vége felé,mert tudtuk,hogy vége lesz egyszer ennek is, köszönetképpen vittem neki egy nagyon szép csokor virágot. Rossz kedvéből aznap hirtelen jókedv lett, feldobtam vele a napját,és örült.

Mert ő megérdemelte ezt,és egy gesztus volt az irányába.

De volt hogy mikor mentem hozzá, megkért vigyek neki a boltból valamit, és szó nélkül megvettem neki, vittem neki, és nem apróztuk el,hogy jajj akkor most az árát elkérjem vagy bármi hasonló...

Szóval szerintem ez azon múlik,hogy ki érdemli meg,és ki nem...

Nyilván akivel először találkozom,nem tudom eldönteni, ezért inkább megfigyelek elsőre hogy milyen személy, milyen viselkedést mutat felém, stb...

24/F

2016. máj. 28. 17:16
 57/89 anonim ***** válasza:
57%

#55!

Komoly értelmezési gondjaid vannak...:D

Esküszöm én a következő randimnál bejátszom a srácnál, hogy kenek pár db zsíros kenyeret, csinálok egy jó kis házi málnaszörpöt és üljünk ki a legközelebbi parkba piknikezni.

Nem mertem volna gondolni, hogy egy-két pasinak ekkora lelki trauma meghívni egy lányt valamire. :D

De minek ismerkedtek? Ha összejön a lánnyal a dolog, annak a szegény, szerencsétlen nőnek lesz ám egyszer szüli/névnapja néha csóri feje örülne egy mozinak is vagy egy kis meglepinek.

Elő a négyzetrácsos füzeteket, lehet matekolni, hogy mi mennyibe fáj/hatna. :DDDD

2016. máj. 28. 17:17
 58/89 anonim ***** válasza:
47%
57. Már ne haragudj, de neked vannak értelmezési problémáid! Az első randiról volt szó, egy ismeretlennek miért is fizetnénk, ha konkrétan nem mi hívtuk meg egy italra, hanem egy tali volt megbeszélve? Pont azt írtuk, hogy ha már komoly a kapcsolat, akkor evidens, hogy fizetünk, igaz, néha ő is. Tehát fals az elméleted, hogy akkor biztos szülinapra se fog kapni semmit később, ha az első randin nem fizették a szörpjét...:D
2016. máj. 28. 17:23
 59/89 anonim ***** válasza:

#58!

:D

Ez az idegennek nem fizetek duma...Tőlem távol áll nagyon, szerencsére nem így neveltek.

De mindenki csinálja úgy a dolgait, ahogy az neki jó.

Túl van ez már komplikálva. Nem kell első randira nagy dolgokat betervezni és kész.

Jaaa, édes kis próbálkozás volt az a pár levél, de nem viszek el innen senkit sem zsíros-kenyerezni. ;D

2016. máj. 28. 17:29
 60/89 anonim ***** válasza:
61%

"Esküszöm én a következő randimnál bejátszom a srácnál, hogy kenek pár db zsíros kenyeret, csinálok egy jó kis házi málnaszörpöt és üljünk ki a legközelebbi parkba piknikezni."

Ha hiszed, ha nem, nekem ez kifejezetten tetszene :)

Én pedig eljátszom, hogy direkt nem hívom meg a lányt semmire. Az anyagias ribiket remekül kiszűri ez a módszer.

2016. máj. 28. 17:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!