Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzik problémának a pasik, ha nekik kell fizetniük a randin?
Ez egy teljesen alap dolog, és így udvarias, nem is értem, egyesek mit háborognak emiatt. Nyilván, ha valakik már kapcsolatban vannak, akkor nem muszáj mindig a pasinak fizetnie, de az ismerkedés elején én el szoktam várni.
Volt már olyan, aki nem fizetett, de azzal csak barátok voltunk, és haveri találkozóról volt szó, az teljesen más.
Ne mondja már nekem senki, hogy belehal egy fagyi vagy üdítő árába...

Őszintén nekem kínos ez az egész fizetősdi, gond nélkül fizetném a saját részem, elvégre én fogyasztottam, de amikor a srác legyint egyet, hogy "ugyan, hagyjad", nekem ez kínosabb, mert olyan mintha ő kegyeskedne kifizetni a részem...ezért olyan srácnál, akivel biztosan nem akarok többet találkozni, általában erősebben tolom, hogy nem, majd kifizetem magamnak.
Egyébként szerintem jobb ha a elején le van tisztázva, pl. ha egy srác elhív valahova (meghívhatlak egy kávéra vagy valami hasonló szöveggel) az nekem egy egyértelműbb helyzet, ott nyilván a kávé árát ő fogja fizetni. (Nem mintha megsértődnék rajta, ha mégse, de azért fura, hogy meghív, aztán visszakozik.) Ha viszont megegyezünk, hogy találkozunk, és nem volt semmi ilyen felajánlás az elején, nekem a felezés az alap.

Kedves 23-as még ez sem biztos,hiszen elfogadni egy meghívást lehet egy férfinak is kellemes hogy meghívhat.Ismerek én olyan srácot aki mindig adakozna :D
Na meg a másik hogy egy következő és azutáni randin meg még fizethet a hölgy is :)

"akkor nem muszáj mindig a pasinak fizetnie, de az ismerkedés elején én el szoktam várni."
"Nem várom el, hogy meghívjanak, de ha már beültünk valahová,"
Döntsük már el Kérdező, h elvárod, vagy sem. :D
15-ös véleményét vallom én is. :)
Amúgy oké, várd el, h a férfi fizessen, de akkor ne csodálkozz, ha úgy is fog kezelni utána, mint a fizetős csajokat.

Azért ez egy nagyon felszínes szűrő. Ha a következő randin se ajánlja fel a fizetést, én max akkor gyanakodnék. Első randin nem tisztázott a helyzet. Másrészt az nem egy őszinte felajánlás, hogy meghívlak, de ne fogadd el. Akkor egyszerűen ne ajánld fel.

Ne aggódj, ez csak itt gáz... De az itteniekkel úgyse fogsz soha randizni. :D
Egyébként nem azért, de van hogy egy csövesnek többet adok mint amit egy kávéra/üdítőre elköltök... Akinek pár száz forint ekkora teher és már 'befektetésnek' kell tekintenie, az ne randizzon...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!