Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érzik problémának a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzik problémának a pasik, ha nekik kell fizetniük a randin?

Figyelt kérdés

Ez egy teljesen alap dolog, és így udvarias, nem is értem, egyesek mit háborognak emiatt. Nyilván, ha valakik már kapcsolatban vannak, akkor nem muszáj mindig a pasinak fizetnie, de az ismerkedés elején én el szoktam várni.

Volt már olyan, aki nem fizetett, de azzal csak barátok voltunk, és haveri találkozóról volt szó, az teljesen más.

Ne mondja már nekem senki, hogy belehal egy fagyi vagy üdítő árába...

2016. máj. 28. 12:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/89 anonim ***** válasza:
67%

1. A probléma az, hogy te ELVÁROD. (ennyi erővel én meg elvárom, hogy akkor ezután leszopj). :D

2. Senki nem hal bele egy fagyi és üdítő árába..nyilván akkor te se! :DD

2016. máj. 28. 13:10
 12/89 A kérdező kommentje:
Nekem is telik rá, nem ezen van a lényeg.
2016. máj. 28. 13:11
 13/89 anonim ***** válasza:
27%
Én amúgy mindig felajánlom, hogy fizetem én az első randit, de az ÉRTELMESEBB nők erről hallani se akarnak. Megköszönik szépen a felajánlást, és kifizetik a saját részüket. Később ha már komoly kapcsolat, akkor nyilván nem fogunk ezen "összeveszni".
2016. máj. 28. 13:12
 14/89 anonim ***** válasza:
65%
Én nem érzem problémának. Ahány randi összejön... nem nagy kiadás.
2016. máj. 28. 13:14
 15/89 anonim ***** válasza:
70%

Éérted, mert az egy dolog, hogy hozzák a számlát, és a nő nyúl a pénztárcájáért, és akkor a pasi mondja, hogy hagyd hagyd majd én fizetem, a nő kicsit még erősködik, de a végén ráhagyja a pasira, hogy fizesse az egészet, ha a férfi ragaszkodik hozzá, ezzel nincs probléma.

De hogy hozzák a számlát, és te csak ülsz és bámulsz bambán, és várod, hogy a másik fizessen, mert te ezt ELVÁROD, na az egy vicc...:DDD

2016. máj. 28. 13:16
 16/89 anonim ***** válasza:
84%
Én soha nem éreztem gáznak. Nem is értem a kérdést. Van ilyen? Azt a fillérb...szó mindenit.
2016. máj. 28. 13:17
 17/89 anonim ***** válasza:
38%

Azt irod a kerdesben hogy elvarod most meg hirtelen nem? Jezus te se tudod mit akarsz ez egy kapufa volt toled ugye tudod? :D

Ilyenekhez hozza se megyek mert elvarod hogy fizessek mikor nincs mibol kepzeld van akinek a 100 forint is 100 fornit! Ja es meg utana jol ott is hagynal szoval nem! De tudod ha milliomos lennek se fizetnek ilyeneknek mint te :)

2016. máj. 28. 13:19
 18/89 anonim ***** válasza:
52%
Ez ,hogy elvárod kicsit erős, pláne ilyen hatalmas feminista mozgalmak idején amikor a nők az egyenlőségükért küzdenek. Ne érts félre fel szoktam ajánlani én is de elvárni pláne első randin kicsit sok, utána meg ha lekoppint vége a dalnak, mégsem kérheted vissza utólag a koktélok árát... és nagyon sok csaj visszaél vele sajnos és amíg nem tudod biztosra ,hogy nem csak addig ellesz amíg állod a piáit addig nem szívesen fizetsz neki.
2016. máj. 28. 13:21
 19/89 anonim ***** válasza:
70%

Ennyi erővel én is feltehetném ezt a kérdést:

Miért érzik problémának a nők, ha nekik kell fizetniük a randin? (a saját részüket)

2016. máj. 28. 13:22
 20/89 anonim ***** válasza:
43%
Alap, hogy fizetek, nálatok meg alap, hogy reagáltok (felveszitek a telefont/válaszoltok sms-re, vagy ha nincs pénzetek megcsörgettek, hogy hívjalak vissza) még akkor is ha a továbbiakban nem akartok semmit. Így illik PONT.
2016. máj. 28. 13:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!