Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek, hogy amikor sok lány számára kinos kérdés iródik ki, szinte sose jön lányoktól értékelhető, normális válasz a kérdésre, max férfiaktól, és a nőktől csak annyi a válasz, hogy "ne általánosits"?!
"Egyéni tapasztalatokat nem kellene általános, örökérvényű, megkérdőjelezhetetlen igazságnak kijelenteni." - fejben kitalált dolgokat pedig pláne nem kellene megkérdőjelezhetetlen igazságnak kijelenteni. Az is sértő tudod.
Amikor azt kívántad nekem, hogy taperoljanak vadidegen férfiak az utcán, meg hogy molesztáljon a hetven éves gusztustalan főnököm, az is elég sértő volt tudod.
Mindezt azért, mert nem tudsz mondatot értelmezni, drága Költőnő.
Nekem is volt szerencsém a női nem aljához ne aggódj... de most úgy hadd kérdezzek valamit, én írtam ilyet bárhol is, hogy az összes nő egy féreg? Vagy nem értem most mire fel magyarázol nekem.
"S az ok, mert sokszor keményebben osztom őket " - értem, szóval annak idején feljött egy troll, aki felmérgelt téged, eltelt 2 év, most feljön valaki, aki tényleg elkeseredett és segítségre szorulna, erre te kiosztod. Gratula neked ismét.
De az irományod vége egész jó lett, látod-látod, tudsz te, ha akarsz.
Olvasgattam régebbi kérdéseket, az illető már rég nem 76%-os (vajon miért), de ő tényleg a semmiből állított valótlan dolgokat.
"De nem hibáztatom a férfiakat azért, amiért a szép nőkre buknak." - na, figyelj csak ide :D
Nem az a baj, hogy kiakadsz, hanem az, hogy olyanon vered le, aki tényleg segítségért jön fel ide. Pont te írtad, hogy nem mindenki egy féreg, akkor az új kérdezőket mire fel sújtod az osztásaiddal?
Ez kb olyan, mint amikor egy nőnél bunkón bepróbálkozik 9 férfi, aztán jön 1, aki tényleg normális és ismerkedni szeretne, azt azért is elküldi, mert ő is biztos olyan.
Tudom, hogy lekezelőre sikeredett, de azért úgy hasonlítsd már össze az irományod első és második részét, látni fogod a különbséget.
Nincs harag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!