Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyennek számít egy normális lány? Ilyen tulajdonságokkal lehet még valakim?
Akkor én mit mondjak ? 34 éves szűz pacák vagyok. A szüzesség mondjuk a saját döntésem, mivel prostival bármikor lehet dugni, de az számomra derogál.
Hülye tanács részben, de igazából te most kissé elakadtál a dolgaiddal mert azt gondolod, hogy bizonyos lépéseket meg lehet kerülni. Nem így van ez. Keress valami felszínesebb kapcsolatot, nőként nektek ezzel úgysincs gondotok, dugjál párat, tapasztalj aztán majd rájössz hogy mit is akarsz.
Amit leítál kicsit olyan, mintha ovódából egyetemre akarnál menni. Komoly kapcsolatot nem nagyon lehet huszonévesen fent tartani anélkül hogy megtanulnád azt, amit előbb kellett volna.
Milyen gyökerekkel találkoztál te?:(
Csendes,visszahúzódó,szűz.
Ezek lennének azok az "óriási" problémák veled?
Ne viccelj.
Szerintem rossz emberekkel próbálkoztál....fel a fejjel,semmiről nem vagy lekésve:)
Szerintem ne azzal kezd, hogy
"Szia, xy vagyok....amúgy szűz vagyok" Ezt bőven ráér később elmondani. Nem csoda, ha ezzel elijeszted őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!