Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális lányok! Hol keressele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális lányok! Hol keresselek titeket/keressem őket?

Figyelt kérdés

Már egy ideje azért próbálok nyitott szemmel járni, de azok a javaslatok amik ilyenkor általában felmerülnek nem vezetnek eredményre.

A legnagyobb gond szerintem az, hogy ha nincs párjuk akkor ők is csak otthon ülnek leginkább, így viszont nincs túl sok esély arra hogy egymásba botlunk.

Korábban ez még nem zavart annyira, de ahogy telnek az évek egyre reménytelenebb a helyzet: még senkit nem találtam akivel el tudtam volna képzelni egy hosszabb kapcsolatot, pedig tényleg nincsenek túl nagy elvárásaim.

Hogy mit értek normális alatt? Kedves, aranyos, őszinte, életvidám stb. Szóval a "barátnő típus". És ami még fontos: nem feküdt le eddig mindenkivel, aki csak szembejött és volt két szép szava hozzá. Sőt, ha nem volt komoly kapcsolata akkor meg leginkább senkivel se. Mert szerintem ez a normális.

Tudom hogy léteznek még, és azt is hogy sokuk már régóta nincs egyedül, de akik még nem találtak párt maguknak azokat mégis hol keressem?

26F

2016. jan. 19. 20:56
 1/8 anonim ***** válasza:
78%

Fatáziaföld, konk rét, abszol út stb.

Sajnos a valóságban kevés van és a Te korodban mind házas. És ionágyúval nem lehet őket onnan kirobbantani. Ez az élet. Jó leosztást kapsz akkor jó, ha nem akkor nem.

2016. jan. 19. 21:00
 2/8 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem kezdésnek töröld meg a szemüveged!
2016. jan. 19. 21:03
 3/8 anonim ***** válasza:
89%

Engem a te korosztályod (24,25,26,27) folyamatosan elutasít. Állításuk szerint "tapasztalatlan és gyerekes" vagyok. :) Mivel még csak 2 pasival voltam így lehet érzelmileg még nem állok ott, ahol ők, de nem is értem, hogy miért nem adnak esélyt a "fejlődésre".

Mindenesetre én is itthon vagyok legtöbbször és hétvégenként mozdulok ki a barátnőimmel, ha van valami érdekes program :)

20L

2016. jan. 19. 21:12
 4/8 anonim ***** válasza:
A 2 pasit úgy értetten, hogy eddig csak 2 komoly kapcsolatom volt :). Ne értsétek félre. Köszi :D
2016. jan. 19. 21:13
 5/8 anonim ***** válasza:
82%
Nem értem ezeket a kérdéseket. Én valahgy mindenhol tudtam normális lànyt felfedezni a nagy világban. De ahogy te is szeretnél normàlis lányt talàlni, ők is normális pasit. És aki egész nap otthon ül mondjuk a gép előtt és nem csinál semmit, nem tesz semmit azért hogy jobb legyen, az szeritem túl sokat vàr, ha egy "normális" tàrsat akar. Én is voltam otthon ülős, gépet nyomkodó típus. És még így is talàltam normális lányokat, bár így erthető is volt hogy nem kellettem nekik. Viszont ha egy kicsit adsz magadra, és elkezdesz élni, szerintem viszonylag könnyen meg lehet fogni a normális embereket. Aki nem ilyen típus, az is tud határoztt, kiemelkedő személyiség lenni, csak kéne hozzá élettapasztalatot gyűjteni, azt pedig nem otthon fogsz szedni, hanem kemény munka közben , kemény sport közben, ha foglalkozol a személyiségeddel, és a hobbid, érdeklődésednek is utat engedsz, megteszel azért mindent, hogy fejlődj és élj, és kilépsz a konfortzónádból. Elsőre nagyon nehéz, de ha dolgozol ezekért, akkor utána automatikisan vonzani fogod az embereket. Szóval ha akarsz normális társat, először tegyél érte, hogy büszke legyél magadra, és hogy egy ilyen ember szemében is büszke lehess majd. Ez az első, a többi jön majd :) sok sikert!
2016. jan. 19. 21:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Társkeresőket próbáltad?Én régen találtam ott normális pasikat.Szórakozóhelyen is akár,mondjuk ott nagyon körbe kell nézni,hogy megtaláld őket.Esetleg könyvtárak..

Azért szerintem nem kéne leírnod azokat,akik esetleg több pasival is voltak már.Pl 20-as évek elején nekem is volt több komolynak tűnő kapcsolatom.Legalábbis én annak gondoltam,szerelmes voltam..megtörténtek a dolgok..majd a pasi lepattintott,hogy ő még kiakarja élni magát.Szóval ne írj le senkit előre.Sőt szerintem jobb is,ha fiatalon kiélik magukat az emberek(persze nem annyira,hogy mindenkivel összefeküdjenek)mert akkor később nincs az az érzet,hogy valami kimaradt az életükből.

2016. jan. 19. 21:40
 7/8 A kérdező kommentje:

Kicsit jobban átgondolva talán az lehet inkább a baj hogy én még mindig az igazit keresem. És ha úgy nézzük akkor ez talán mégiscsak nagy elvárás. Persze nem azt várom én hogy rögtön tökéletes legyen számomra, csak hogy legalább az alap meglegyen hozzá. De ezt még senkinél nem éreztem. Nem is voltam még szerelmes sem soha, pedig biztos vagyok benne hogy képes lennék rá.

Olyan kapcsolatba pedig továbbra sem akarok belemenni ami csak ideiglenes, valaki olyannal aki "elmegy egynek" mert nincs jobb éppen. Mert ilyen azért akadt volna, igazad van 5-ös, de nekem nem ez kell.

Viszont tartok tőle hogy más már régen belement azzal aki nekem ideális lett volna, neki viszont egyáltalán nem az. Aztán mire rájönnek már lehet hogy 35 is leszek és nevelhetem helyette a gyerekét...

Egyébként igen 6-os, körbenéztem már 2 nagyobb társkeresőn is nagyjából (bár szinte csak rosszat hallottam/olvastam róluk), de ott is elég nehéz kitalálni hogy kinél lenne érdemes próbálkozni, mert sokan még képet sem töltenek fel és semmit nem írnak az adatlapjukra szinte.

Szóval ez így elég nehéz ügy...

2016. jan. 19. 23:16
 8/8 anonim ***** válasza:

könyvtárba menj el, ne csak egy könyvtárba, hanem akár több könyvtárba is. Én amikor egyedül voltam bulizás helyett leginkább oda jártam, könyveket olvastam, és hát igen leginkább otthon voltam. Könyvtárba viszont heti egyszer elmentem,v agy kéthetente egyszer. Uszodába is jártam, ott megismertem egy srácot aki egyből rámtapadt( első alkalommal), és emiatt inkább hagytam az uszodábajárást, inkább futni mentem. Futás közben is lehet ismerkedni, ott is volt aki leszólított, vagy akár ha van háziállatod, kutya akkor sétáltatás közben is lehet ismerkedni. Nem feltétlenül bulizás közben. Még soha nem voltam bulizni, de nem is vonz. A barátom volt az első, akivel voltam és már 5 éve lassan együtt vagyunk. Mindig a suli érdekelt jobban, most a fősuli nyáron a munkahely, nem igen jártam el szórakozni. Persze sulikban összejöttem barátom előtt srácokkal, de mind 3 hétig tartott, mert legtöbbször csak le akartak fektetni, mert hogy szűz voltam. Meg kell mondjam jól érzem magam, hogy vártam arra aki képes rám is várni és nem bántam meg, remélem amíg élek a barátommal leszek. :) Most is néznek a srácok, de legalább amikor megmondom, hogy barátom van, akkor odébb állnak :) Szóval a lényeg, szerintem menj el könyvtárba és ismerkedj ott is, vagy uszodában, vagy akár pizzázóban, kávézóban dolgozó lányokkal, lehet hogy ők is normálisok, pont akire gondolsz, vagy vársz. És adj esélyt először csak a vonzalom van, szerintem és utána a szerelem majd a szeretet, amikor nem akarsz már mással lenni. De a szerelemnek is kell egy időszak, amíg kialakul majd egy időszak amíg tart, utána a szeretet, majd megint a szerelem, és így váltakozik, legalábbis nálam így van :)

L/23

2016. jan. 20. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!