Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem az exem, most én keressem?
Figyelt kérdés
Szeretem az exemet. Szétmentünk majd 2 hónap után megkereset és beszélgettünk újra, elmondta hogy megpróbálná helyre hozni. Engem eléggé összekavart, nem tudtam konkrétan mit is akarok. Kitartó volt és figyelmes velem. Majd találkoztunk de ott nem igazán tudtuk megbeszélni, mert sokan voltak körülöttünk. Majd az egyik beszélgetésünk során elküldtem szépen. De rosszuléreztem magam miatta. Majd rá 3 nap múlva visszajött és megint beszélgettünk. Sokat hívott sok helyre. De nem tudom féltem elmenni, meg sokan mondják hogy a felmelegített képoszta nem jó. Majd megint elküldtem szépen. De utána megint keresett. Aminek nagyon örültem mert fontos számomra. Majd kezdett alakulni amire én elrontottam, mert egy kisebb féltékenységi jelenetett rendeztem..ami nem volt azért ok nélküli. De megbántam. Elmondtam neki, meg akartam beszélni,de nem értette mi zavar engem. és azóta nem beszélünk. szeret mert már megmutatta, én is szeretem, de egyikünk se lép, makacsok vagyunk. Tanácsot kértem anyukámtól is, aki azt mondta várjak még. A hónap végén lesz a szülinapja és hogy addig várjak. De félek hogy ekésem vagy csak félek, hogy már nem akar. én: 19/L ő 4 évvel idősebb2016. jan. 10. 13:40
1/4 anonim válasza:
Ha te is újra össze akarsz jönni vele, minek várni? Nem értem, pedig én is 19/l vagyok.
2/4 A kérdező kommentje:
kifejtenéd? hogy miért vagyok?
2016. jan. 10. 13:44
3/4 opened paradise válasza:
Ha akarsz valamit,akkor tegyél érte.
4/4 anonim válasza:
Két makacs ember általában csak nyírja egymást.Viszont ha érzel még iránta,akor most keresd meg te őt.Vagy most,vagy soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!