Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
:( Mit tegyek hogy el felejtsem és ne keressem? Később miért akarja most miért nem? 4év után vége lett életem szerelmével! Nagyon szeretem, kb 2 szer mondtam neki hogy béküljünk ki mióta vége! Folyt. Lent
Tegnap felhívtam telefonon,mondtam neki hogy nem bírom tovább nélküle és nagyon szeretem probáljuk meg!
Ő mondta hogy nem fog velem kibékülni, értelmetlen.Én kérdeztem hogy soha?Ő azt mondta hogy nem soha de most nem!
Ezzel is mit hülyít?Most nem akar, később pedig igen?
El kell felejtsem, most pedig gondolom örül hogy megalázkodom előtte!
Ha ennyire szereted, ne add fel. Tudod, van egy régi mondás: futsz utána, fut előled; futsz előle, fut utánad... és milyen igaz... 2 évig folyamatosan futottam egy lány után, és most, hogy gondoltam megpróbálom ezt a módszert, együtt vagyunk. szerintem is hagyj neki időt, ne b*szogasd állandóan, ellenkezőjét éred el vele...!
Dove
Ezek nagyon csúnya dolgok,amiket leírtál... Mármint csúnya a pasitól... Nekem is volt egy hasonló kapcsolatom (mondjuk,ott fordított helyzet volt)... Szerintem próbálj mindenkép felejteni... Sok sikert...
Utolsó voltam.
Szerintem próbálj felejteni. Amíg egyedül voltam én is futottam egy lány után, de amikor találkoztam egy másikkal már soha nem gondolok rá.
Ahogyan a mondás mondja: "Kutyaharapás szőrivel!"
hát ne keresd, azzal csak elvágod magad
ha mosz "zaklatod" a szerelmeddel tuti nem fogsz ár neki kelleni, mert gyengének lát
légy nagyon erős és ne keresd!!!!
ha azt látja leszarod, és még érez vmit irántad, akkor ez zavarni figja és ő fog keresni
nehéz lsz megállni h ne hivd fel, de gondolj bele ha zaklatod, akkor egy éeltre elvágod magad, vagy kibirsz 1 hónapot kontaktus nélkül és akkor még talán örökre is viszsakphatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!