Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vége lett, életem elsőőő nagy szerelmével, mit csináljak, hogy verjem ki a fejemből?
IMÁDOM...hogy mért lett vége az nagyon hosszú...17 évesek vagyunk osztály társak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( 15 hónapig voltunk együtt,de 14 éves korom óta belé vagyok szerelmes...elvileg ő is imád és azt mondta meghalna nélkülem...és én is nélküle...de most bizalmatlanságból nagy balhé alakult ki kettőnk között,mind ketten önfejűek vagyunk egyikünk sem fog lépni...én főleg azok után amiket mondott! Ha bemegyek az iskolába hogy viselkedjek vele? Nézzem levegőnek? vagy mit csináljak...? :( Lehet elmegy a suliból mert régebben azt mondta ha nem leszünk együtt nem marad az iskolában mert nem bír majd a közelemben lenni úgy ha nem vagyok az övé! Belehalnék ha elmenne,és nem is láthatnám!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ő a mindenem 15 hónapjaa jóban rosszban együtt voltunk ő volt az első mindenben nekem és én is neki!!!!!!!! Mit csináljak????????????felejtsem el? Szerezem vissza? nem bírom nélküleeeee :( :( :(
17/L
Tudom, hogy ez slablon szöveg de az idő minden sebet begyógyít.
Én is most vagyok egy hasonló helyzetben mint te.
Én 1,5 évig voltam a barátommal, mindenben ő volt nekem az első. Mi is jóban-rosszban együtt voltunk, sok mindent megbocsájtottunk egymásnak, de egy idő után már nem láttam értelmét, az örökös veszekedéseknek, majd kibéküléseknek. Tudod mint egy mókus kerék, minden csak ideig óráig olyan mint a legelején. Kimondtam hogy vége, és hiába szeretem bár már nem szerelemből, nagyon is hiányzik.. De nem akartam feladni az álmaim érte, nem akartam, hogy csak ő maradjon nekem, minden mást meg elveszítsek.. Több mint egy hónapja nem beszéltünk, nagyon nehéz kibírnom, hogy ne keressem, de lefoglalom magam. És minden egyes nappal könnyebb..
Azon kell elgondolkodnod, hogy miért szakítottatok. Hogy nyomos okod volt e kimondani, hogy vége. Hogy szerelmes vagy, vagy csak kötödsz hozzá.
Az én esetemben a kötődés volt nagyon erős, hiszen az idő során a legjobb barátom is lett, és a baráttol volt nagyon nehéz elszakadni.. És, hogy mit akarsz jelenleg az élettől? Kalandokat, komoly kapcsolatot, függetlenséget vagy csak felfedezni magadat.
Én jelenleg függetlenséget, az álmaim hajszolását, és rengeteg időt akarok tölteni azokkal, akiket elhanyagoltam a szerelem miatt..
Rajtad áll a döntés, hogy mit teszel, de jól gondold meg..
Sok ember nem elég bátor tenni azért amit igazán akar, ne legyél te is egy közülük!!
Nekem is nagyon jó barátom lett az idő során....de úgy érzem szerelmes is vagyok még...viszont a barátokat tényleg elhanyagoltam ...így most lenne mit bepótolnom...de ő volt a legközelebbi "barátom" egyben pasim...vannak dolgok amik nem fognak hiányozni...de lesznek amik nagyon nagyon fognak...nem életem végéig szóló kapcsolat lett volna az biztos...mivel az idő során úgyis ki akartunk volna próbálni mást...de még nem érzem hogy itt lett volna a búcsú ideje...még annyi mindent terveztünk a jövőbe nézveee :(
köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!