Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ma 4 napja járok egy lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma 4 napja járok egy lánnyal, szeretem és ő is mondta már, hogy szeret. Kb 5 km-re lakunk egymástól és szinte minden nap találkozunk. Szerintetek mennyit kellenne keressem vagy írjak neki?

Figyelt kérdés
Az normális ha én szoktam napközbe sms-t írni és ő ritkán? S ma is kérdeztem, hogy nem találkozhatnánk-e erre ő, hogy kicsit rossz az idő, meg így meg úgy, pedig ő csak kb 100 métert kellene gyalogoljon. Nem szeretném elveszíteni. Most meg 3 hétig nem tudunk találkozni és félek, hogy szakít. Mit tegyek? Én 15/fiú, ő pedig 15/lány.
2012. júl. 27. 17:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Már teljes 4 napja jártok? Szerintem ne várj még tőle túl sokat, ne ronts ajtóstól a házba.
2012. júl. 27. 18:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Túl gyors vagy..4 nap után kimondani,hogy szeretlek? Nekem sok lenne..kevés idő,egy ilyen szóhoz..nekem hónapok kellenek sokszor,mire ki tudom mondani,de akkor komolyan is gondolom. Én ezt túl nyomulásnak tartanám,elriasztana. ne írj neki annyit, meg hagyd,hogy ő is keressen. Lassíts.
2012. júl. 27. 18:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Na várjunk csak egy kicsit. Hány centis a csaj és hányas a lába, hogy 5 km-re laktok egymástól és csak 100 métert kell gyalogolnia?
2012. júl. 27. 18:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Utolsó, feltételezem, elmenne elé, és úgy 100 méter... Nem értem, miért kell kiforgatni...
2012. júl. 27. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!