Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találok társat. Azt mondják ne másban keressem a hibát?
Akkor mi velem a probléma?
Az egyik kérdés adta meg a kezdő lökést... "ne másokban keressük a hibát, hanem magunkban".
Ennek ellenére mikor régebben tanácsot kértem, és a tisztán látás végett képet is küldtem magamról, nem érkezett hasznos válasz.
Ergo, se másokban nincs, hiba se bennem? De mégis kerülnek a nők?!
Ez egy picit ellentmondásos.
Öntsünk tiszta vizet a pohárba.
"képet is küldtem magamról"
Az emberek nem kép alapján választanak társat. Kivéve a nagyon felszínes embereket. Vagy te felszínes embert szeretnél társnak?
Nem! De pl. netes társkeresésnél elengedhetetlen a kép.
Te esetleg ismersz olyan lányokat, akiknek nem számít a külső?
Nem azoknál próbálkozol, akiknél sikeres lehetsz.
Nem olyan körökben mozogsz, ahol találhatsz számodra megfelelőt, vagy egyáltalán nem mozogsz semmilyen körben.
Negatív vagy, szélsőséges vagy, nehéz természeted van, tolakodó vagy, igénytelen vagy, vagy esetleg már túl piperkőc, túlságosan irányító vagy, vagy esetleg túlságosan alárendeled magad más akaratának, önállótlan vagy, nem mersz önmagad lenni, túlságosan függsz mások véleményétől.
Ezek szoktak lenni a problémák. A külső másodlagos, külsőre eltérő az emberek ízlése, nincs olyan, aki mindenkinek tetszik.
hűha, ez mind én vagyok?
ilyet se kaptam még :)
8as: szoktam olyan társaságban is lenni. De rendre ugyanazt tapasztalom: jópasikkal mennek el randizni.
Amelyik lány nem felszínes, annak (pont ezért) stabil tartós párkapcsolata van.
Tehát úgy érzem, szinte 0 az esélyem, hogy egy olyan nem felszínes nőt fogjak ki, aki szingli is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!