Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Gyári Bose rendszer van az...

Gabi891010 kérdése:

Gyári Bose rendszer van az autómban. Sajnos fejegység nem volt hozzá amikor vettem, és nem gyári fejegységgel nem szól a mélynyomó . Állítólag valami kábelt veszek hozzá, működni fog. Hol találok ilyet, vagy neten hogy keressem?

Figyelt kérdés
állitolag a kábel segítségével kap jelet a mélynyomó

2015. jún. 27. 16:27
 1/5 dirtboy ***** válasza:

valami kép arról a nyomóról? csatlakozói érdekelnek.

a valami kábelt kicsit nehéz megmondani hogy hol mennyibe kerül,előbb azonosítani kéne.

2015. jún. 27. 16:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát a mélnyomó az a kasztni oldalába van építve gyárilag. Csomagtérből csak a "rácsot " látni ami takarja .
2015. jún. 27. 16:35
 3/5 dirtboy ***** válasza:

és milyen autó?

neten biztos van kép róla hogy hogy néz ki csak ha nem titkolnád az információkat talán még haladnánk is.

2015. jún. 27. 18:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Igazad van és köszi a segítséget. Egy 2002-es Honda Accord. 6. generáció
2015. jún. 27. 23:50
 5/5 dirtboy ***** válasza:

nem nagyon jutottam közelebb a megoldáshoz sajnos.

rca-t nem látok így gondolom vagy képes a magas jelszint fogadására vagy be kell iktatni egy jelszint átalakítót.

hogy melyik verzió azt nem tudom megmondani.

2015. jún. 27. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!