Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nem találok rendes barátnőt 8hónapja, nemtudom hol keressem. Esetleg valami ötlet? F/17
Én tudom magamról, hogy az a baj, hogy sosem vagyok egyedül, igaz lány vagyok.. :D Mert ugye így bátortalanabbak az emberek, nameg nem is figyeled őket annyira. Egyébként szerintem kb mindnehol lehet találni.
hát most ennyi jött, de sok szerencsét :]
Rendes lány? Azt nehéz lesz, ha még szép is kell, hogy legyen! :)
Talán könyvtárban. Vagy a művészeti galérián, esetleg a zenetáborban.
énmeg egyszerűen nem találok egy normális srácot, aki NEM egy köcsög, bunkó, udvariatlan, köpködő, csúnya, cigis, drogos, alkoholista dög.:D
azért remélem egyszermajd találok egy ilyet^^
16/L
Nekem is nyolc hónapja volt szakításom, majdnem két év után. :D Igaz azóta voltak jelentkezők, de én nem votlam szerelmes egyikbe sem. Élem az életem és nem azon görcsölök, hogy most mi van, nem vagyok normális, mert nincs barátom?? Amíg azt nézed, hogy hüm ezt elfogadnám, meg itt egy csaj hátha ő, addig elég nehéz lesz. Majd amikor már elgfelejted, hogy barátnőt keresel, akkor majd hirtelen... Tudom ez közhelyes, de így igaz... :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!