Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találok társat. Azt mondják ne másban keressem a hibát?
Akkor mi velem a probléma?
Az egyik kérdés adta meg a kezdő lökést... "ne másokban keressük a hibát, hanem magunkban".
Ennek ellenére mikor régebben tanácsot kértem, és a tisztán látás végett képet is küldtem magamról, nem érkezett hasznos válasz.
Ergo, se másokban nincs, hiba se bennem? De mégis kerülnek a nők?!
Ez egy picit ellentmondásos.
Öntsünk tiszta vizet a pohárba.

11es: lehet. Mostanra már kellőképpen kiábrándultam ahhoz, hogy keressek, így már 1 éve nem is keresek.
Igazából ez a sorban állás dolog sem tetszik. Egy rendes lány gyakorlatilag pár hétnél tovább nem is szokott szingli lenni? (pont azért, mert sorban állnak érte a férfiak, komoly szándékkal)

Középiskolában/iskolában vagy fősulin kell megtalálni a párt. Sajnos utána az esély csökken. A mai világban az emberek annyira gyanakvóak egymásra, hogy nem megy sehol sem az ismerkedés, mert ki tudja a másikról, hogy milyen aberált beteg, dilinyós, stb.
Pl. ismeretségi körömből van egy csajszi, aki nagyon aranyos, nagyon intelligens, tanult 4 diplomás, elég jól néz ki, nem a pénz hajtja, mert mindene megvan. És nem talál társat, most 38 éves, mert tényleg ki illene hozzá a sok elfajzott ember közül???

Vannak egyedülálló normális nők is.
Ha nem keresel társat, minek foglalkozol ezzel a dologgal? Hacsak nem azért, mert egyáltalán senki nem keresi a társaságodat emberileg is, mert ott már nem csak a társkeresés a gond.
Mellé ment... van baráti társaságom.
És szívesen látnak maguk között.

Ez a "magadban keresd a hibát" ugyanolyan ezerszer lekoptatott idétlen közhely, mint a "kisugárzás" meg "önbizalom" lózung. Általában azok írogatják, akiknek csípi a szemét az igazság, de saját maguk se akarnak szembenézni vele, de semmi értelmeset nem tudnak írni. Bedobnak egy ilyen közkincs petárdát, és azt képzelik (Bocsánat, kéBzelik!!!) hogy ezzel mindent megmagyaráztak :D
A legszebb az egészben hogy ők is visszamutogatnak a másikra, ergo ugyanazt csinálják, ami miatt ekézik az illetőt. Hja kérem, ők a hibátlanok :DDDDDDDD
Köszönöm Törpicsek!
Azóta se tudott senki tanáccsal ellátni, így várom a jelentkezőket.
(persze én tudom miben van a hiba, de ugye én lennék a legnagyobb paraszt, ha azzal rukkolnék elő :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!