Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem találok társat. Azt mondják ne másban keressem a hibát?

Figyelt kérdés

Akkor mi velem a probléma?

Az egyik kérdés adta meg a kezdő lökést... "ne másokban keressük a hibát, hanem magunkban".

Ennek ellenére mikor régebben tanácsot kértem, és a tisztán látás végett képet is küldtem magamról, nem érkezett hasznos válasz.

Ergo, se másokban nincs, hiba se bennem? De mégis kerülnek a nők?!

Ez egy picit ellentmondásos.

Öntsünk tiszta vizet a pohárba.

2015. aug. 17. 12:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%
Nem nulla az esélyed. De azért kezded reálisan látni: a felszínes nők nem pálya, a normálisak többsége pedig kapcsolatban van. Ezzel mindenki küzd, nem csak te! Viszont EGY megfelelő személyt kell találni, nem ötvenet, nem százat. Erre azért van esély... igaz, hogy idő kell hozzá, de nem lehetetlen!
2015. aug. 17. 13:01
 12/19 A kérdező kommentje:
10es: most nincs kedvem vitatkozni...
2015. aug. 17. 13:01
 13/19 A kérdező kommentje:

11es: lehet. Mostanra már kellőképpen kiábrándultam ahhoz, hogy keressek, így már 1 éve nem is keresek.

Igazából ez a sorban állás dolog sem tetszik. Egy rendes lány gyakorlatilag pár hétnél tovább nem is szokott szingli lenni? (pont azért, mert sorban állnak érte a férfiak, komoly szándékkal)

2015. aug. 17. 13:04
 14/19 anonim ***** válasza:

Középiskolában/iskolában vagy fősulin kell megtalálni a párt. Sajnos utána az esély csökken. A mai világban az emberek annyira gyanakvóak egymásra, hogy nem megy sehol sem az ismerkedés, mert ki tudja a másikról, hogy milyen aberált beteg, dilinyós, stb.

Pl. ismeretségi körömből van egy csajszi, aki nagyon aranyos, nagyon intelligens, tanult 4 diplomás, elég jól néz ki, nem a pénz hajtja, mert mindene megvan. És nem talál társat, most 38 éves, mert tényleg ki illene hozzá a sok elfajzott ember közül???

2015. aug. 17. 13:25
 15/19 anonim ***** válasza:

Vannak egyedülálló normális nők is.

Ha nem keresel társat, minek foglalkozol ezzel a dologgal? Hacsak nem azért, mert egyáltalán senki nem keresi a társaságodat emberileg is, mert ott már nem csak a társkeresés a gond.

2015. aug. 17. 13:28
 16/19 A kérdező kommentje:

Mellé ment... van baráti társaságom.

És szívesen látnak maguk között.

2015. aug. 17. 13:32
 17/19 Mumusan ***** válasza:
Írd meg légyszives hogy milyen körökben kerestél eddig, mi a hobbid, 5 jó illetve 3 rossz tulajdonságodat. Mik az elért eredményeid és a céljaid az életben? Akár ide, akár privát válaszolsz, igyekszem hasznos választ adni.
2015. aug. 17. 14:35
 18/19 anonim ***** válasza:

Ez a "magadban keresd a hibát" ugyanolyan ezerszer lekoptatott idétlen közhely, mint a "kisugárzás" meg "önbizalom" lózung. Általában azok írogatják, akiknek csípi a szemét az igazság, de saját maguk se akarnak szembenézni vele, de semmi értelmeset nem tudnak írni. Bedobnak egy ilyen közkincs petárdát, és azt képzelik (Bocsánat, kéBzelik!!!) hogy ezzel mindent megmagyaráztak :D

A legszebb az egészben hogy ők is visszamutogatnak a másikra, ergo ugyanazt csinálják, ami miatt ekézik az illetőt. Hja kérem, ők a hibátlanok :DDDDDDDD

2015. aug. 20. 07:14
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm Törpicsek!

Azóta se tudott senki tanáccsal ellátni, így várom a jelentkezőket.

(persze én tudom miben van a hiba, de ugye én lennék a legnagyobb paraszt, ha azzal rukkolnék elő :) )

2015. aug. 20. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!