Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találok ilyen ruhát. Hol keressem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék egy abroncsos, de nem giccses ruhát. Nagy aljjal és egyszerű, ujjatlan felső résszel. Hol találok ilyet relatíve olcsón? Már mindent átböngésztem (Vatera, Teszvesz, stb.)! Kölcsönözni csak végső esetben szeretnék. Ti hogyan találtátok meg a ruhátokat, és mennyi időbe telt? Nem gondoltátok meg vásárlás után magatokat? Köszi!2010. febr. 19. 14:06
2/22 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, de amilyet leírtam az nem lenne túl drága? Nem ismerek megbízható varrónőt sem. :(
2010. febr. 19. 14:16
3/22 anonim válasza:
Hasznaltruha kereskedes? Pl. a Hada kft-nel szoktak lenni eskuvoi ruhak is. Hadakft.hu nezd meg, hogy neked melyik uzletuk van a legkozelebb.
5/22 anonim válasza:
írd be a google-ba hogy eladó esküvői ruha és feljön egy csomó olyan oldal ahol használt esküvői ruhákat árulnak a volt menyasszonyok
8/22 anonim válasza:
Hát szerintem használtat ne vegyél. Oké, hogy a kölcsönzött is volt máson, de ha már meg is venném, akkor csak olyat, ami rajtam volt először. Nézz szét a neten, biztos találsz! De egyébként mennyit akarsz rászánni?
10/22 anonim válasza:
Előző vagyok. Ha még megengedsz egy személyes véleményt, szerintem pont a ruhán nem szabad spórolni. Az lesz a középpontban, az látszik ugye majd a képeken is. Nekünk is volt egy keret, hogy mennyit költhetünk, de azt mondtam, hogy akkor inkább 5 emberrel kevesebbet hívunk meg, de olyan ruhában legyünk, ami valóban nagyon tetszik. Végülis jobb esetben, csak egyszer megyek férjhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!