Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találok ilyen ruhát. Hol keressem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék egy abroncsos, de nem giccses ruhát. Nagy aljjal és egyszerű, ujjatlan felső résszel. Hol találok ilyet relatíve olcsón? Már mindent átböngésztem (Vatera, Teszvesz, stb.)! Kölcsönözni csak végső esetben szeretnék. Ti hogyan találtátok meg a ruhátokat, és mennyi időbe telt? Nem gondoltátok meg vásárlás után magatokat? Köszi!2010. febr. 19. 14:06
21/22 anonim válasza:
Ha kölcsönzöl, akkor kölcsönözhetsz szalagavatós ruhát is. Van belőle mindenféle 10-50 ezerig kb. Amikor én voltam szalagavató miatt, akkor kérdezte is a csaj, hogy szalagavató vagy házasodni akarok benne, mert akinek nincs pénze az simán kivesz szalagavatós ruhát is. Nagyon szépek is vannak köztük és szerintem senki sem mondja meg róla, hogy nem menyasszonyi volt ráírva a szalonban, hanem szalagavatós táncruha.
22/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a felajánlásokat, de már találtam (mindössze 15.000 ft-ért)! :) Ha megvettem, akkor majd felrakom ide a képét! :)
2010. febr. 21. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!