Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találok ilyen ruhát. Hol keressem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék egy abroncsos, de nem giccses ruhát. Nagy aljjal és egyszerű, ujjatlan felső résszel. Hol találok ilyet relatíve olcsón? Már mindent átböngésztem (Vatera, Teszvesz, stb.)! Kölcsönözni csak végső esetben szeretnék. Ti hogyan találtátok meg a ruhátokat, és mennyi időbe telt? Nem gondoltátok meg vásárlás után magatokat? Köszi!2010. febr. 19. 14:06
11/22 A kérdező kommentje:
Ohh... Köszönöm szépen a sok választ. Köszönöm a linkeket, ezeket az oldalakat nem ismertem. Ruhát olyan 50.000 körül gondoltam, a méretem 42 (sajnos :))
2010. febr. 19. 14:52
12/22 anonim válasza:
Hát 50-ből szerintem akkor jön ki, ha varratod, vagy ha tényleg használtan veszed. Az a baj, hogy a szalonokban a legolcsóbb kölcsönzési díj is kb. 80-nál kezdődik. De megvenni, meg még drágább. Igaza volt annak, aki írta, hogy ezen nem szabad spórolni! Nem tudtok valahogy kiszorítani rá még egy kicsit?
13/22 anonim válasza:
Használt ruhák között is van csodálatos, és nincs agyonhordva mint néhány kölcsönzői hiszen csak egy alkalommal viselték.
14/22 A kérdező kommentje:
Köszi. Sajnos nem várhat. Közel az esküvő, mert a párom beteg. De köszi :)
2010. febr. 19. 15:19
15/22 anonim válasza:
Légyszi írj privit,lenne számodra egy ötletem.
16/22 anonim válasza:
Szia!A miss molettinél kölcsönöztem a ruhám,pont olyan volt,amilyet leírtál,ha küldesz privit,küldök képet.van náluk olyan is,hogy a tavalyi,tavalyelőtti modelleket kiárulják.középár kategóriás,nekem is fontos volt,hogy ne legyen horror áron.kedvesek,és segítőkészek.sok boldogságot
17/22 anonim válasza:
Ja,és tudok egy nagyon ügyes,olcsó kedves fényképész lányt is,tuti képeket csinált nekünk.szólj ha kell
19/22 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom, merre laksz, de Várpalotán ismerek egy nagyon jó varrónőt. Nincs díszes szalon, nem fizet reklámokért, de pont ezért nagyon olcsón dolgozik és teljesen a te elképzelésed szerint varrja meg a ruhát. Érdemes lenne felhívni, hátha akad még nála szabad hely...mikor lesz az esküvő?
Egyébként itt a honlapja, egy sima "alap" ruha (díszítés nélkül, egyszerű szabással) 38.000 Ft-ba kerül nála.
20/22 anonim válasza:
Ha kölcsönözni akarsz, akkor ajánlom Tatabányán az Olimpia Szalont, én minden kiegészítővel együtt 40.000 Ft-ért kölcsönöztem az ilyen ruhámat novemberben. Vagy ha venni akarsz, akkor nézz szét az Ebay-en, ott tudsz venni új ruhát úgy, hogy aztán megadod a méreteidet az eladónak és rád varrják, már kapsz 100 USD-ért, ez kb. 20.000 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!