Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy egy lány 1-2 naponta kb.1 órát tölt ismerkedésre?
Ismerkedek egy lánnyal és kb naponta kétnaponta 1 órát órát beszelünk skypon. Mert egy óra múlva már mondja hogy bocsi mennem kell mert sok dolog van.
Ha nekem szimpi valaki akkor több órát rá tudnék szánni. Vagy talán mégse jövök be neki?
Mert én akkor szeretek csak találkozni ha már biztosak vagyunk hogy működne.
És soha nem volt olyan élőbe ne működne ami neten működött
"Mert én akkor szeretek csak találkozni ha már biztosak vagyunk hogy működne.
És soha nem volt olyan élőbe ne működne ami neten működött"
Pont ezért nem fog sosem működni... Sok éve a net hőskorában sokan gondoltuk ezt, aztán rájön az ember, hogy a net nem a valóság, akivel a neten nem találod a közös hangot, az az életben lehet, hogy elvarázsol, egyszerűen azért, mert vannak olyan emberek, akik nem nethuszárok, nem tudnak egy "géppel" lazán beszélgetni, és persze megvan ennek a fordítottja is.
Egyébként igen, a "bocs, dolgom van" azt jelenti, hogy nem jössz neki be, hogy egy kicsit dumál veled, aztán megy, és keres olyan társaságot, akinek a szemébe is tud nézni, és nem egész nap a gép előtt várja, hogy feltűnjön élete hölgye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!