Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy minden lány azt mondja, hogy normális pasit keres, és én normális pasi vagyok, mégse kellek senkinek?
Mert náluk mást jelent a "normális". Náluk ez a bunkó,izmos,helyes pasit jelenti, aki emellett még csak rá figyeljen,és semmilyen más nőre,és törődjön is vele.
Ugye milyen ellentmondásos? Pedig ők ezt szeretnék,és ez bizony szomorú és szánalmas is de ez van...
24/F
En is igy vagyok.
A nok nem tudjak mit akarnak. Csak sodrodnak. Te meg persze felelj meg nekik, talald ki mit akarnak. Speciel belefaradtam, es letojom. Felel a fene meg annak a kepzeletbeli listanak, amibol ha egy dolog nincs meg keres mast.
25F
A nőknek a rossz kell. Történjék bármi akármi nekik az kell.
Aztán utána mindig sírnak és kell nekik a jógyerek, de nem sokáig...
Jaja. Aki gyereket csinalna, istennokent kezelne, sose bantana vagy csalna meg, azt kineveti es megalazza. Makd persze ilyen 35-40 fele elkezdi hogy ot minden ferfi kihasznalta es minden ferfi egy allat. Majd Kkor kene a jofiu, de a regen jofiu az majd lepattintja.
Velem is ez volt. Evekig szeditett csalt stb, majd nyavogott hogy kellek neki a sok rossz utan. Addigra annyira kiolt belolem mindent, hogy megd...tam, majd otthagytam...
Egyrészt a "normális" nagyon szubjektív megfogalmazás - mivel általában az emberek magukból indulnak ki, igazából öntudatlanul is arra gondolnak, hogy "hasonlót" keresnek.
Másrészt még ha két ember ugyanazt is érti rajta, ez még csak a belépő. Plusz szimpátia is kell hozzá (én is több igazán nagyszerű emberrel is találkoztam már, akikkel valahogy csak nem jött össze a dolog), meg a netes társkeresés nagyon hangulatfüggő is. (Volt, hogy én írtam valakinek, de mikor 3 nappal később visszaírt, már nem igazán fogott meg...)
Azt is írod, hogy gyorsan elhalnak a levelezéseid. Te milyen leveleket írsz? (Mert engem pl. mindig kikészítettek az egy-két soros "levelek", egy darabig igyekeztem írni és írni, hátha a másik valamelyik témában veszi a lapot, de ha nem így történt, már nekem sem volt kedvem különösebben megerőltetni magam, inkább hagytam az egészet.)
A túl ritka levélváltások is megölnek egy ilyen ismerkedést. Nálam napi egy informatív (!) levél volt mindig az alap. Aki több napot is "kihagyott" (kivétel, ha szólt előre, hogy valami miatt nem fog tudni írni), azt úgy tekintettem, hogy komolytalan.
Az, hogy normális vagy-e, csak onnantól érdekes, ha a külsőddel már hódítottál.
Szerintem az van, h nem nézel ki elég jól és innentől már egyáltalán nem fontos, h normális vagy-e, bármilyen lehetsz, nem fogod érdekelni őt.
Kaptam már pár képet olyan pasiktól, aki magukat átlagos külsejűnek írták le és hááááát, igazság szerint csúnyácskák voltak, az öltözködésük is semmilyen volt, még véletlenül se előnyös, pedig lehet, h testalkatra rendben lettek volna.
Ha gondolod, küldj egy képet privátban, szívesen mondok rólad őszinte véleményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!