Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy minden lány azt mondja, hogy normális pasit keres, és én normális pasi vagyok, mégse kellek senkinek?
Gondolom, a 30-as kommentet is te írtad.
"Mert magabiztos kiallasuk volt es nem kerdojeleztek meg onmagukat. Ertekes emberkent gondoltak onmagukra. Es ez atjon."
Ha vannak magabiztos kiállású férfiak, akik nem kérdőjelezik meg önmagukat, akkor vannak ugyanilyen nők is. Persze bocsánatot is kérhetnék azért, hogy általában az emberek jól érzik magukat a környezetemben, de elég vén vagyok már ahhoz, hogy felmérjem az értékeimet. (Emellett meg arrogáns se**fej is vagyok. :))
Fél 11 volt. Fáradt voltam, mert kiba sokat dolgoztam, azért ignoráltam gyakorlatilag az egész hsz-t, csak annyira pörgött rá az agyam, hogy 200 éve még anya meg apa választott párt a gyereknek. De így újraolvasva az egyébként rendkívül nehezen értelmezhető kommentet most is úgy vagyok vele, hogy nem érdemes veled beszélgetni komolyabban.
Amúgy te kötöttél belém, én csak írtam egy választ.
de mi ezen nehezen értelmezhető? ha választhatnak a nők akkor már is elszállnak az igényeik.ennyi.
manapság bárki bárhol bárkivel ismerkedhet.nincsenek határok.innentől kezdve simán kiszelektálják azt is aminek régen örültek volna.senkinek nem kell átlag sem, csak átlag feletti.
Jó. Tegyünk úgy, mintha komolyan venném azt a baromságot, amit írtál, és elmesélem, hogy működik a párválasztás.
1. Évmilliók óta a legjobb, a legéletképesebb kell mind a nőnek, mind a férfinak (hímnek, nősténynek). Aki nem tudja megszerezni a legjobbat, az beéri a kevésbé jóval. De alapvetően nem arra pályázik.
2. Amikor a szülők döntötték el, kihez ment egy lány, szerinted direkt a retardált barmot választották neki? Hát nyilván ők is a legjobbat/legpénzesebbet/legmegbízhatóbbat akarták neki. Persze ez a jó szándék még nem volt garancia semmire, simán kiderülhetett házasság után a férfiról, hogy egy agresszív állat, vagy egy ócska kis manipulátor vagy akármi más, de akkor már mindegy volt. Megszoksz, vagy megszöksz..
3. Régen se talált mindenki párra. Most csak az van, hogy manapság mindenkiről tudsz mindent, mert kiposztolja fészen az életét, vagy mert a tágabb ismeretségi köröddel is tudsz mondjuk levelet váltani 2 másodperc alatt. Érted..
4. Annyira olcsó dolog ez a nyavalygás. NINCS OLYAN, hogy valaki tökéletes vagy jó, és csak túl magasak az elvárások. Most én is tolhatnám azt, hogy "de miért nem kell egy olyan nő, aki szeret és tud főzni; ad magára; sportol; szívesen takarít, rendben tartja a kecót; olvasott, művelt, tanult, tájékozott; odaadó, hűséges, még szopni is szeret stb stb stb...??" De mivel van minimális önismeretem, pontosan tudom, hogy bennem (is) van a hiba. Mindenki tarthat önvizsgálatot, senkinek nincs megtiltva.
Egyébként azért nehezen értelmezhető, amit írsz, mert az írásképed egyenlő a nullával, szinte lehetetlen egy hosszabb kommentedből kibogarászni, hogy pontosan mit is akarsz írni.
jó hogy pontokba szedted így könyebb reagálni rá
1 a 17es hsz-ed szerint a humor a fontos
na akkor most mi a fontos?legyen benne ez is az is ugye?na ugye mondom én hogy magas az elvárás.ez egy szűk réteg akit mindekni szeretne magának.a többség nem olyan.a nőkből sem címlaplány mindenki.de az átlagosnak is a legjobb kell.
mit takar az hogy életképes a városban élő ember számára?nem hal éhen a szupermarket bejáratánál?
2 a hozomány kétirányú dolog volt.aki szegény volt az nem a királyi családba házasodott be.sokkal kevesebb volt az agressziv állat ahogy te fogalmaztál mert nem volt olyan társadalom ami erőszakot nevelt volna az emberekbe.az anya otthon nevelte a gyereket.az apa dolgozott.msot meg anya leteszi a gyereket call of duty-zni aztán csodálkozik hogy agressziv lesz a gyerek.
3 ez igaz.de nem is válogattak annyit.be kellett érni a közvetlen környékkel.ha volt 10 opció már örülhettek.most meg egy csaj beregel egy társkeresőre aztán 100levél/nap amiből válogathat.
4 én nem vagyok tökéletes nem is a tökéleteset keresem.nekem alig van elvárásom.de nem ez a lényeg.ha elhajtanak mindegy hogy én mit akarok.érted?ha egy átlagos csaj nekem jó lenne aki kedves normális megbízható de neki nem kell az én átlagos külsöm meg a belső értékeim sem akkor teljesen mindegy mit akarok.mert neki jobb kell.
én nem szoktam top modellekre hajtani.de így sincs semmi sikerem.
hát igen bocsánat az írásképért.sajnos a neten csak nyomkodom a billentyüzetet nem sokat adok a körítésre.azért remélem olvasható.igyekszem nem túl bonyolítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!