Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy minden lány azt mondja, hogy normális pasit keres, és én normális pasi vagyok, mégse kellek senkinek?

Figyelt kérdés
Társkeresőkön mindenki azt írja, hogy normális pasit keres, meg komoly kapcsolatot, mert minden pasi aki próbálkozik nála bunkó és csak szexet akar. Én itt vagyok egy teljesen normális értelmes pasi, aki szintén komoly kapcsolatot keres, és nem is vagyok olyan csúnya, sportolok is rendszeresen, mégsem kellek senkinek. Még egy átlagos lánynak sem abszolút. Legtöbben vissza sem írnak, aki meg igen azzal is pár mondat után behal a beszélgetés, mert egyáltalán nem érdeklődnek. Persze azt is megértem, ha már én vagyok ebben a hónapban a kétezredik pasi aki próbálkozik nála egy társkeresőn, akkor természetes, hogy nincs ideje mindenkinek írni, de akkor miért mondják, hogy nem találnak normális pasit amikor én itt lennék, de arra se méltatnak, hogy visszaírjanak? 25/f
2016. febr. 11. 16:54
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
34%
Az első ember válasza teljes mértékben helyt áll. Ez az igazság!
2016. febr. 11. 21:55
 22/35 anonim ***** válasza:
61%

én is humoros vagyok.mire megyek vele?semmire.

a humor szórakoztató nem izgalmas.hatalmas különbség.

a magas elvárás meg az hogy nem elég egy átlagos humoros ember legyen valaki.ki a külsőre ki a pénzre hajt.érzések,belső értékek meg mehetnek a ...-ba.

mi változott 200 év alatt? az embernek ugyanúgy 2 lába keze stb van.vagy csak azért változzon meg minden mert ló helyett autóval közlekedsz? hát ez beteges.

sőt akkor még nem voltak párkeresési gondok.a szülők megmondták kihez mész hozzá aztán pont téma vége,ma pedig a választás szabadságának az eredménye hogy mindenkinek csak a legjobb kell.

modern példa kell? adok: tegyük fel arra gyüjtesz hogy vehess egy középkategóriás autót.de ha felajánlaná valaki hogy ingyen ad bármilyet akkor máris a luxus kategóriában nézegetnél ugye? na ez a gyarló emberi természet.

ha választhatsz akkor csak a legjobb elég jó.van akinek már az sem.nekem az átlag is jó lenne. de az átlag le se sz....r.itt kezdődnek a problémák.

2016. febr. 11. 22:19
 23/35 anonim ***** válasza:
45%

Aha. Sok boldog párkapcsolat volt abban a korban, mikor a szülők mondták meg, ki kivel éli le az életét.

Mindenesetre ha erre gondoltál, amikor azt mondtad, humoros vagy, akkor mondom: hülyét csinálni magadból nem egyenlő a humorral.

2016. febr. 11. 22:35
 24/35 anonim ***** válasza:
38%
Tudod van az az opció, hogy normális és számára vonzó, a szépség relatív és különböző mindenkinek. Ha nincs vonzás akkor nem mondhatják azt, hogy te kellesz, mert az egy csúnya játszma lenne. Inkább örülj neki, és majd jön egy olyan lány akinek tényleg te kellesz.
2016. febr. 12. 06:18
 25/35 anonim ***** válasza:
Ja szubjektívet akartam írni, nem relatívot, az más. Hehe. Csak még reggel van.
2016. febr. 12. 06:29
 26/35 anonim ***** válasza:
60%

Ja igen drága hölgyem. Gondolom neked az nem unalmas ha elmegy veled diszkóba, meg kocsmázni.

Az a baj hogy mindenkinek más az izgalmas. Valakinek inni, drogozni kell, mert annyira képtelen magára találni,de van, akinek egy egyszerű séta izgalmas, mert átadja magát az élménynek.

Mondom, baromság magadhoz szabni ki milyen legyen ha minimális önismereted sincs.

Amúgy a humoros pasitól meg folyamatosan elvárják a poént. Rendesen ha nincs kedve, akkor a csaj besértődik....

2016. febr. 12. 08:59
 27/35 anonim ***** válasza:

Világért se akarom szétoffolni a kérdést, de ez miféle reflex, hogy valaki azt írja, legyen humoros, szórakoztató, izgalmas egy férfi, és egyből az jut az eszedbe, hogy az a nő diszkózásra meg drogozásra(??) használja a párját..?

Szerinted egy nő TÉNYLEG erre vágyik, és ez alapján választ magának, amikor párt keres? Most ez komoly? Mert viccnek elég rossz.

Amúgy a humor azt sem jelenti, hogy valaki viccekkel meg poénokkal traktál, mint aki tréfarépát evett. (De lassan körülírom nektek a humor fogalmát, ha még sok baromságot irkáltok..)

2016. febr. 12. 20:46
 28/35 anonim ***** válasza:

# 19/27

Te hogyan tudod magadrol kijelenteni, hogy szorakoztato vagy? Milyen jogon teszel koronat a sajat fejedre? Ezt masok itelik meg rolad.

2016. febr. 13. 12:38
 29/35 anonim ***** válasza:

23as te aztán jól megfogtad a lényeget.egyébként egymáshoz csiszolódtak.nem lehetetlen.a legtöbb helyen amúgy is csak néhány lányból állt a "választék".nem volt internet hogy tízezer egoista szelfi hercegnőből válogassanak.na meg a lakosság szám is alacsonyabb volt.

a komment többi részét pedig azért ignoráltad mert nem lehet belekötni?:)

2016. febr. 13. 12:46
 30/35 anonim ***** válasza:
58%

Béláim az úrban, gondolkodjunk!

Mivel en magam is hasonlatos problemakkal vagyok megaldva, beleastam magam ebbe a temaba. Jofiu/Rosszfiu. Orok dilemma. Ket veglet.

Mindenkinek javaslom elolvasni ezt a konyvet:

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=xOlpmmgreIA

Szoval jol kifejtik, hogy mi is a baj a jofiukkal. Nem oszintek. Passziv agresszio jellemzo rajuk. Nem vallaljak fel a konfliktusokat. Manipulativak. Nem fejezik ki oszinten az erzelmeiket. Azert adnak, hogy valamit kapjanak cserebe. Keves onbizalom, alacsony onbecsules. Nem birnak ferfias energiaval stb. Az elet szinte minden teruleten, csak reszlegesen sikeresek. Nem nyero kombinacio. Az un. bunko pasasok, viszont rendelkeznek egyfele energiaval, ami vonzo. Nem kerdojelezik meg onmagukat.

Ez nem igaz, hogy milliomosnak, vagy Mr. Olympianak kell lenni. Volt kollegam, aki kimondottan apolatlan. Honaljszagu. Volt olyan, aki mosdatlan, buzlo alkoholista. Pluszban meg jol oda is fingott a noknek es megis imadtak oket. Holgy kollegak ott doromboltak nekik, mint a kiscica. Miert is? Mert magabiztos kiallasuk volt es nem kerdojeleztek meg onmagukat. Ertekes emberkent gondoltak onmagukra. Es ez atjon. Ugyanakkor az udvosseghez ez azert meg keves. Itt jon be a kepbe, hogy milyen kiforditott elcseszett vilagban elunk ma. A kedves holgyeknek is ossze kene mar szedni magukat es elgondolkodni. Az en edesanyam meg a ket kezevel dolgozott az epitkezesunkon. Pucolta a teglat. Stb. Apolja a betegeskedo faterom. Felnevelt bennunket az ocsemmel. Szeretnem a szikrajat ennek viszontlatni egy ma noben. Mondjuk a 35 eves korosztalytol lefele latni. Az elmult 15 evben barmely eskuvon reszt vettem, mind 3-5 even belul valassal vegzodott. Es bizony sok buszken feszito nagymenot lattam mar bogni, mint a sz@ros gyereket. Hianyzik a kuzdeni akaras es tudas a kedves holgyekbol. Az alapveto keszseg a konfliktusok kezelesere. Legegyszerubb persze mindig odebb allni.

2016. febr. 13. 13:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!