Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy minden lány azt mondja, hogy normális pasit keres, és én normális pasi vagyok, mégse kellek senkinek?
Még az ilyen lányt is többre becsülöm, mint a hazugokat!
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Kedves lányok! Annyira kis befolyásolható lények vagyok. A pasi nemfog neked xy.modellnek kinézni. Genetika.
Meg ne magatokhoz mérjetek dolgokat. Jó hogy ne borotválja a lábát...
Mert ez még csak egy része a dolognak, ez az alap. Erre jön még sok más is, pl. az esete vagy-e (ha neki van olyan), közös érdeklődési kör,stb.
A párkeresés még a több előnyösebb tulajdonsággal rendelkező embereknek sem egyszerű...
+Neked is vannak igényeid, gondolom neked sem elég annyi, hogy az illető nő nemű legyen...Szóval várnod kell valakire, akivel nagyjából kiegészítitek egymást az elvárások és a nyújtott tulajdonságok terén.
A párkeresés egy ilyen dolog, nem lehet lépésről-lépésre irányítani mindent és sokszor akkor tör be az ember életébe a megfelelő társ, amikor nem is számít rá.
izgalom mi? ja mert abban a világban ahol egész nap elfoglalt emberek rohangálnak a napi megélhetésük után valószinüleg rengeteg izgalmat lehet elvárni.8 óra meló 8 óra alvás a maradék 8ból meg tüzes karikákon való átugrálás:) esetleg orosz rulett?:)
ha 200 éve az őseid gondolták volna igy akkor nem lennél itt.az volt az egyetlen izgalom hogy megfázik e télen és képes lesz e túlélni....
szánalmasan magas elvárások vannak.ez tény.lehet belebeszélni mindent attól még nem változik.
Hát nemtom, én a munkahelyemen is szórakoztató jelenség vagyok. Sőt, lefekvés előtt, mikor fáradt vagyok, akkor is. Mondjuk ezt valószínűleg hiába magyarázom valakinek, aki szerint rendben van 200 évvel ezelőtti példákkal előhozakodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!