Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek, hogy amikor sok lány számára kinos kérdés iródik ki, szinte sose jön lányoktól értékelhető, normális válasz a kérdésre, max férfiaktól, és a nőktől csak annyi a válasz, hogy "ne általánosits"?!
#8: Miért a női kérdések jobbak, mint pl
"Mit érez az a fiú akit még sosem láttam, de cserében 200 éve múlva fog megszületni egy távoli galaxiban, lehetek tőle terhes?"
Mi komoly megfigyeléseket teszünk és nem csak trollkodunk itt; mint egyesek... fáj az igazság.
"Mi komoly megfigyeléseket teszünk..."
Na, ez az év vicce volt.
11;12
8-as vagyok, és férfi. Mondjuk én nem utálom a női nemet, mint itt az emberek nagy része :D A "komoly megfigyelés" meg maximum a ti elvakult véleményetek.
Most összegyűltek a férfiak szövetkezni?
Én odaírom mindenhová a gondom-bajom,akármilyen véleményemet,erre van az oldal kitalálva(is).
Nehezen,nagyon nehezen,de vállalom a hibáimat és beismerem,ha nem volt igazam!
Viszont tényleg ne általánosíts.
Amúgy ha nekem kínos egy kérdés,amire nem nagyon tudok normális választ pötyögni,akkor görgetek tovább,ennyi.
Úgyni,csak pontozzatok le. :)
Most írok egy normális választ,erre leszóltok.
Igen,oda kell azt is írni,hogy "ne általánosíts",mert nem mindenki egyforma.
Van aki behúzza fülét-farkát,van aki kiáll magáért és hangoztatja a véleményét.Aki meg megtette le lett szavazva..hmm,tipikus pasis durcizások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!