Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Észrevettétek, hogy amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észrevettétek, hogy amikor sok lány számára kinos kérdés iródik ki, szinte sose jön lányoktól értékelhető, normális válasz a kérdésre, max férfiaktól, és a nőktől csak annyi a válasz, hogy "ne általánosits"?!

Figyelt kérdés
A lányokban semmilyen önkritika nincsen? Még névtelen oldalon sem képesek egy kicsit beismerni, hogy ők is hibázhatnak?

2016. márc. 16. 17:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:
78%

Oké, megértettük, a ti példáitok 100%ig igazolják, hogy a nők gonoszak (hiába látunk gyakran mást a valós életben)

De akkor ezen logika alapján a pasik sem jobbak, mert vannak szerencsétlen nők, akik hozzátok hasonlóan rondák, és nem kellenek senkinek, vannak nők, akiket besz0pattak azzal, hogy komoly kapcsolatot akarnak tőlük, miközben csak 1 menetre kellettek az adott 'Úriembernek' vannak nők, akiktől alanyi jogon elvárja a párjuk, hogy ki legyenek szolgálva, másokat meg egy életre elítélnek, mert tizenévesen meggondolatlanul volt egy egy éjszakás kalandjuk, stb, stb...

Vagy ilyenkor már ne általánosítsunk?

2016. márc. 16. 21:24
 42/74 A kérdező kommentje:
41-es válaszoló, és onlány nevű válaszoló, az a baj, hogy megpróbáljátok a figyelmet elterelni az eredeti kérdésről, és elkezdtek ide nem illő dolgokat hozni...
2016. márc. 16. 21:27
 43/74 anonim ***** válasza:
87%

Nemigazán értem, mire jó ez a nemek harca.

Férfiként mondom azt, hogy sok értékes, hasznos választ olvasok nőktől, talán többet, mint férfiaktól.

A feltett kérdésekről már nem is beszélve.

Egy régi közmondás jut eszembe: bolond lyukból bolond szél fúj.

2016. márc. 16. 21:29
 44/74 anonim ***** válasza:
45%

#34, csak hogy legyen egy válasz az érveidre.

Ugyanez megy fordítva is. Azok a lányok, akik nem teszik ki a kirakatba amit ki lehetne és/vagy csendesebbek, nyilván nem is kellenek egy pasinak sem, észre sem veszik őket. Nem egy ismerősöm van, aki hiába próbálkozik, mindig az a válasz jön, hogy milyen jó vele beszélgetni, milyen kedves, de azért barátnőnek nem kell...

2016. márc. 16. 21:38
 45/74 anonim ***** válasza:
28%

Köszönöm, hogy legalább válaszra méltattál. Nos egyetlen nagy különbség van a kettő között, hogy az ismerőseidnek van választása: "kiteszik amijük van", lemennek kicsit csajosabban felöltözve és máris epekednek utánuk a férfiak. Oke ez egy felszínes szexuális kapcsolat mondjuk, de a teljes magánynál még ez is jobb szerintem. Én például azt sem tudom, hogy milyen ha megérint egy nő. Én is szeretnék egy szerető, kedves barátnőt, de ahogy látom az én külsőmmel örülök ha nem zárnak állatkertbe.

Ha megnézed, te vagy az egyetlen aki egyáltalán értelmes válaszra méltatott, az összes többi női válaszoló csak sértegetett, meg ironizált. Mindezt csak azért mert le mertem írni, hogy lúzer vagyok, de erről nem én tehetek.

De, hogy ne offoljuk szét teljesen a topikot azt hiszem remekül bizonyítást nyert a kérdés valóssága.

2016. márc. 16. 21:44
 46/74 anonim ***** válasza:
87%
először is, te már egyből kijelented, hogy ezek a kérdések biztosan kínosak, meg magunkra kéne ismerni stb. most ilyen emberekkel hogy lehet vitatkozni, aki csak mondja a magáét? én nem tudom hol olvassátok ezeket a személyeskedéseket a nők részéről? egyébként is, mi okuk lenne a nőknek elhinni amit írtok, miközben ti se hiszitek el azt, amit ők írnak? bőven vannak olyanok, akik hosszú válaszokat szoktak írni és megpróbálnak segíteni. szóval mégcsak az sem igaz, hogy csak annyit írnának hogy ne általánosíts... volt amikor én is írtam hosszú válaszokat, de igazából nincs értelme. egy ideig azt gondoltam, hogy legalább ha valaki idióta elolvassa a válaszomat, és belátja hogy hülye volt, akkor már volt értelme, azért az egy emberért. de aztán rájöttem hogy igazából nem érdekel mások nyomora, legalábbis a butáké nem, az se hogy mit gondol vagy mit érez. és igazából senki mást sem érdekel, a családjukon kívül. én pedig hiába akarnék segíteni valakin, ha ő nem akarja hogy segítsek neki. azt se szokták írni a nők, hogy soha ne hibáznának, mint ahogy férfiak is sokat írják, ha ők csináltak valamit rosszul. egyedül ti, az ilyen 20 meg 40 %-os emberek okoskodtok bele mindenbe, gyűlölködtök, ültök otthon és azon gondolkoztok min lehetne utálkozni, meg nyugtatgatjátok magatokat, hogy másoknak csak fáj az igazság. ilyen fa*ságokat én is ki tudok találni. most is itt írta az egyik, hogy vagy 3 vagy mennyi nő, aki lekoptatta, ezért az összes nő k*urva, meg mindegyiknek csak az alfa kell. ez egyszerűen csak lol. az a baj, hogy tudat alatt érzitek, mégha nem is gondoljátok vagy mondjátok ki, hogy igazából senkik vagytok, és itt próbáltok kompenzálni.
2016. márc. 16. 21:54
 47/74 anonim ***** válasza:
67%

#45 Ahogy gondolod. Valójában teljesen mellékes, hogy bizonyítást nyert-e, hogy a lányokban nincs/van önkritika. Gyakorlati haszna nincsen, neked sem lett barátnőd, a kérdezőnek sem, de legalább elütöttük az időt.

Azért remélem szerencséd lesz.

2016. márc. 16. 22:00
 48/74 anonim ***** válasza:
7%

A kérdés szempontjából nem mellékes.

A szánalmas életem szempontjából valóban az. Ettől nem leszek sem magasabb, sem izmosabb, sem szebb. Csak tudod a frusztráció egy idő után kezd elviselhetetlen lenni, pláne mostanság.

2016. márc. 16. 22:13
 49/74 anonim ***** válasza:
95%

A "miért minden nő egy ringyó/20 évesen szűz vagyok, miért nincs barátnőm/ocsmány vagyok és mindig kikosaraznak" jellegű kérdésekre mégis mit lehet írni??! Ezeknek mind az a lényege, hogy a nők szarok, nem foglalkoznak a ronda, de intelligens és kedves srácokkal, akik amúgy annyira cukik, hogy össze-vissza alázzák szóban a nőket, akik nem állnak szóba velük. A saját frusztrációdat ne vetítsd már ki a másik nemre, könyörgöm!!! Amikor anno nekem sem akart összejönni, mert MINDEN, ismétlem, MINDEN pasi csak meg akart dugni, én nem jöttem ide kiírogatni hogy jaj így, úgy, amúgy, minden pasi egy rohadt szemétláda és dögöljenek meg, hanem önmagamban kerestem a hibát, és bennem is volt! Megtaláltam, megoldottam, megoldódott a gondom is. Ennyi.

És még mi vagyunk a hisztisek, amikor napi 50 kérdés szól arról, hogy "miért vagyok még mindig szűz, biztos a gonosz lányok miatt". Fogjuk már fel, hogy ha valami problémánk van, akkor azt magunkba keressük, mert mindig bennünk van. Vagy így, vagy úgy. És nem az, hogy csúnya vagyok, hanem fassz, irritáló módon viselkedek, szar döntéseket hozok, stb. Nem atomfizika. A saját hülyeségeid miatt ne hibáztass másokat.

2016. márc. 16. 23:28
 50/74 anonim ***** válasza:
93%
az a legviccesebb, hogy ezek a fiúk komolyan azt gondolják, hogy az egész világ csak ellenük van. :D nem bennük van a hiba, hanem a 100 másikban, aki kicseszett velük. mert ugye legalább 100 nőnél próbálkoznak, csak mindegyik kikosarazza őket. :D
2016. márc. 16. 23:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!