Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Észrevettétek, hogy amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észrevettétek, hogy amikor sok lány számára kinos kérdés iródik ki, szinte sose jön lányoktól értékelhető, normális válasz a kérdésre, max férfiaktól, és a nőktől csak annyi a válasz, hogy "ne általánosits"?!

Figyelt kérdés
A lányokban semmilyen önkritika nincsen? Még névtelen oldalon sem képesek egy kicsit beismerni, hogy ők is hibázhatnak?

2016. márc. 16. 17:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 Költőnő? ***** válasza:
85%

Az a vicc, ha az itteni vonyító kórusra vki ír általánosságban vmit (pl h milyen szépen tud privátban néhány ember gyalázkodni aki előtte kérdések százai alá írta ki h ő bezzeg milyen jó fiú... na és akkor kiírom a kérdés alá és a többi kikéri magának:) ja, nektek fáj, meg általánosítás ha az itteni megnyilvánulásaitok alapján egy kalap alá vagytok véve, de nektek persze lehet... igazából meguntuk már. Le lett írva 100* empatikusan, korrektül. Na olyankor hazudunk meg bizonyítékot! Én még mindig úgy gondolom egy a célja az összesnek; lehessen utálkozni.

Mikor meg azt írjuk h a mi környezetünkben sem a nők sem a férfiak nem ilyenek... hát arra mindig az a kérdés h akkor hol vannak.

Én nem tudom ti milyen világban éltek, én is joggal kérdezhetném h igen, hol vannak az általatok leírt jelenségek? Ugye ugye, visszafelé már tuti hülye vagyok vagy hazudok. Nem. Én megválogatom a barátaim lett légyen szó férfiról nőről. Meg nem keresem készakarva a szart. De ha ti ennyit akartok meglátni a világból... hát rajta. Na és akkor lehet lepontozni ahogy ti IS szoktátok:)

2016. márc. 16. 20:15
 32/74 Sunshinedoll ***** válasza:
82%
Azért nem válaszolunk, mert tök mindegy, mit mondunk, úgyis a saját baromságotokat fújjátok orrba-szájba agyvérzésig. Mert ti aztán tutira tudtok mindent a nőről, csak a csiklóját nem találjátok meg
2016. márc. 16. 20:20
 33/74 Költőnő? ***** válasza:
85%
És lám. Nem is kellett sokat várni az első kedves privire most sem...:)és akkor én se általánosítsak, ugye?:)
2016. márc. 16. 20:22
 34/74 anonim ***** válasza:
20%

Ez igaz, vannak akik dugják a nőket rendesen, akik jól néznek ki. Én személy szerint beértem volna egyel is, de az éppen adott "egy" rám se hederített, így volt ez mindig is. Általánosba szinte az összes sporot fiút meghívta a lány a szülinapjára, kivéve engem és még néhány alacsonyabb, csendesebb fiút. Középben együtt járt bulizni az osztály, engem és néhány alacsonyabb, csenevészebb srácot sose hívtak. Másodikban új sulba kerültem, ott ugyan ez ment tovább, de ott már haverjaim sem voltak.

Jött az egyetem, itt már voltak olyan lányok akik érdekből szóba álltak velem, de amikor mondjuk szerettem volna velük közösen mondjuk menni valahova, akkor állandóan leráztak. Volt amelyik azt hazudta, hogy ő most hazamegy, de sajnos én tovább bent maradtam majd amikor hazafele mentem később láttam őt is a többiekkel egy ilyen helyen.Minden korszaknak megvolt számomra a nőideálja, de persze mindhiába. Középiskolába próbáltam vele megismerkedni, kb levegőnek nézett. Az egyetemi ideálom csoporttársam volt többször is, őt ismertem és el is magyarázta, hogy őt nem érdeklik az alfa pasik (nem ezekkel a szavakkal) aztán 1 hét múlva ott csőrözött egyel...

Olvas el a #29nek szánt részt te is légy szíves.

Aztán a többi: Igen ezek érvek. Egész életemben belém rúgtak a nők, az összes. Szerinted ez milyen érzés egy embernek ? Ezek után itt okádtok minket, hogy mennyire undorítóak vagyunk meg minden, azért mert leírjuk ezeket a dolgokat amiket a nők tettek velünk.

Nem mesélek, de mondjuk úgy, hogy vannak itt olyan lányok is akik írnak nap mint nap érdekeseket, sőt lehet magad is láttál néhányat és lehet azt hitted hogy valami "hozzám hasonló" írta ki pedig nem.

"Mert akkor az Úr irgalmazzon nekünk..." Ezt teljesen nem értem. Jogod van utálni gondolom, az összes többi nőtársad is ezt tette eddig... Esélyt nem kapnék rá, hogy jó benyomást keltsek a stílusommal, a poénjaimmal, a barátságosommal, az intelligenciámmal.

#32 Nem tudok róluk semmit, de ez nem rajtam múlik, ez a baj tudod. Valóban nem találnám meg, mert olyat csak biológiakönyvben láttam. Te sem tudnál semmit a férfiakról, ha szóba sem állnának veled. De persze ebbe is biztosan bele fogsz kötni, ahogy mindenbe, már meg sem lepődnék rajta. Olvasd el a #29nek írt fejezetemet is.

2016. márc. 16. 20:23
 35/74 anonim ***** válasza:
15%
a "nőknek" az is a baj hogy lemerjük írni amit tapasztalunk de az ő meglátásuk szerint az nem igaz az ő ismerősei boldog párkapcsiban élnek minden alacsony férfi ismerőseik csajozó gépek amikor meg bizonyítékot kérek jaj nem adom ki mert személyiségi jogokat sértek vele! :D :D ez is 1 kamu indok náluk mert ilyen nincs
2016. márc. 16. 20:27
 36/74 ~OnLány~ ***** válasza:
76%

Én az ilyen kérdéseket jelenteni szoktam.

Ez már provokáció nagy mértében!

Hol vannak a moderátorok ilyenkor?!

2016. márc. 16. 20:56
 37/74 anonim ***** válasza:
70%
#36: Felesleges jelenteni. Ezzel a félig-meddig színvonalasabbnak, hasznosabbnak értékelt regényeiteket is hazavágod egyébként, már ha érdekel.
2016. márc. 16. 21:00
 38/74 anonim ***** válasza:
34%

Erről is beszélek:

Leírom a frankót, arra semmilyen válasz nem érkezik szokás szerint, DE jön megint egy díszpinty és "Én az ilyen kérdéseket jelenteni szoktam." éppen azután hogy valaki leírta a reális érveit.

Áhh elegem van ebből az egészből.

2016. márc. 16. 21:00
 39/74 anonim ***** válasza:
89%

Én egy olyan csoportba tartozom, ami itt a gyakorin elég ritka... VANNAK ELLENKEZŐ NEMŰ BARÁTAIM. És már rájöttem, hogy ugyanabba a fajba tartozunk...

Sokkal kisebbek a különbségek férfi és nő között a mi kultúránkban, mint mondjuk egy európai és egy ázsiai vagy arab vagy mittudomén eszkimó férfi között. Semmi értelme a nemek szerinti általánosításnak.

Amit kb el tudok fogadni, hogy a nők szoktak szülni a férfiak meg vakarják a golyóikat. A nők hisztisek amikor menstruálnak, a pasik meg nem ciklikusan hisztisek, hanem csak úgy. Még azt is elfogadom, amire vannak statisztikák, hogy a mérnökök, informatikusok között több a pasi és az óvónők között több a nő. Bár ez is változik...

A legtöbb ismerősöm, aki hosszabb ideje boldog párkapcsolatban él, szintén rájött már erre. És nem, nem a genderelméletre és hasonló túlzott marhaságokra gondolok. Vannak dolgok, amik az egyik másnik nemnek könnyebbek, lehetetlenek, illenek stb. De ami itt megy, ezen az oldalon, mindkét nemmel szemben, az nevetséges. Mindkét nemnek kb ugyanolyan arányban vannak gyökér és normális egyedei. Csak akinek főleg az egyik nemből vannak barátai, főleg ha ez a sajátja... Nagyon elmegy abba az irányba, hogy csak ezek a tapasztalatok jönnek be, persze hogy így tűnik...

24l

2016. márc. 16. 21:16
 40/74 ~OnLány~ ***** válasza:
70%

Nem,abszolút nem felesleges,mert állanadóan azt olvasni,hogy a nők milyenek..

Nem gondoljátok,hogy van akiknek rosszul esik?

Nem kellene magamra vennem,próbálom elkerülni,hogy én is veszekedni kezdjek,de sosem megy.

Ezért volna jobb is,ha törölnék.Itt már semmi nem hasznos válasz,ezt láthatod a pontozáson.

2016. márc. 16. 21:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!