Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek, hogy amikor sok lány számára kinos kérdés iródik ki, szinte sose jön lányoktól értékelhető, normális válasz a kérdésre, max férfiaktól, és a nőktől csak annyi a válasz, hogy "ne általánosits"?!
Gondolom ilyen számodra az átlagos. Pf...
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Igen kérdező észrevettem már párszor, ebben a kérdésben is.
Példa:
#34-es válaszoló leírta, mi történt vele. Lepontozták erőteljesen, érvelés nélkül. Komolyan írja már le valaki, hogy miért is.
Vannak nők, akik érdemben szoktak válaszolni kérdésekre ilyen pl.: Virágesbence , illetve Onlány, nekik szerintem köszönettel tartozik minden férfi, mert hasznos információkkal gazdagítják a fórumot.
Azonban vannak olyan nők is, akik csak fröcsögni, bunkózni, meg kavarni tudnak, ilyenek pl.: Költőnő, Sunshinedoll, meg van egy 76%-os agyatlan kavarógép. Ezekről a felhasználókról sokszor nem tudom eldönteni, hogy most trollkodnak, vagy komolyan ennyire sötétek az életben is...
Nem az utolsó kommentelőre érettem. Van itt egy nő, aki 76%-os, (de ha jól láttam van egy 74%-os és egy 65%-os is), aki elég durva kavarja a szrt a másikról.
Amikor pedig rákérdezek, hogy most akkor mire fel írogat ilyeneket, arra érdekes módon nem tud válaszolni.
Szeretném elhinni, hogy csak egy troll, de sajnos sok ilyet láttam már az életben.
Na és akkor mi van, ha leírta a történeteit. Ez van, ez megtörtént vele, miért kell azért lepontozni valakit, mert megosztja tapasztalatait? Azok a leghasznosabb információk, abból lehet a legtöbbet tanulni.
Látom nem nagyon éretted a lényeget. Nem arról van szó, hogy nem hívták meg a babazsúrba. Te mit szólnál ahhoz, ha veled is csak akkor állnának szóba, amikor segítség kell, egyébként mindenből kihagynának. Elárulom nem túl kellemes érzés, főleg, ha fiatal korban történik meg.
De a fő probléma az, hogy az olyanok annyira nem veszik észre magukat, hogy az már fájdalmas. Számukra teljesen természetes jelenség, hogy ezt az embert akkor vesszük elő, amikor segítség kell, egyébként szóba se állunk vele. Undorító.
Jaj, a Költőnő, egyik kedvencem. A kavarást nem pont ráértettem.
Néha szokott értelmes dolgokat is írogatni, de .... az elég ritka. Annyira még nincs bekattanva, mint a Sunshinedoll nevezetű csodanő, szerencsére.
Nézzünk egy ékes példát a #31-es hozzászólásból.
"Én nem tudom ti milyen világban éltek, én is joggal kérdezhetném h igen, hol vannak az általatok leírt jelenségek?"
Nos, kedves Költőnő, bármilyen hihetetlen, de ugyanabban a világban élünk, és attól, hogy veled nem történnek meg ezek a dolgok, még nem azt jelenti, hogy mással sem. Ezt most komolyan magyaráznom kell? Azt, hogy kivel barátkozol, persze meg lehet válogatni, de az iskolatársakat, munkatársakat, sporttársakat, már nehezen.
Ja és még valami. Nincsenek nőgyűlölök a fórumon. Elkeseredett emberek vannak, de nőgyűlölők nincsenek.
Mutasson már valaki nekem egyetlen hozzászólást, ami a nőgyűlöletre utal.
A nőknek pénz kell, izmos férfi kell, magas férfi kell -> ez lenne a nőgyűlölet? Még ha minden nőre is értik, akkor sem nevezhető nőgyűlöletnek, maximum téveszmének. De általában oda is írnak egy százalékot (ami persze csak egy tipp), szóval még az sem igaz, hogy ezt minden nőre ráhúzzák.
Nem fogok kimásolni kérdéseket és hozzászólásokat. Keresgélj csak, akad bőven.
Egyéni tapasztalatokat nem kellene általános, örökérvényű, megkérdőjelezhetetlen igazságnak kijelenteni. Mert az sértő és bántó a többi emberre nézve, tudod? Ha ezt magyaráznom kell, akkor sztem itt hagyjuk abba a "beszélgetést". Velem gyermekkorom óta sokkal durvább dolgokat követtek el pasik (remélem ezt nem kell részletezni). Joggal gyűlölhetném az összeset és irkálhatnék ki naponta kérdéseket, hogy az összes pasas egy féreg. Hidd el, volt szerencsém az aljához. Pusztán annyi a különbség, hogy tudom,hogy vannak féreg emberek, de nem az összes az. Ha ezt megintcsak tovább kell magyaráznom, újfent értelmetlennek nyilvánítom a további eszmecserét.
S az ok, mert sokszor keményebben osztom őket a fentieken kívül; a folyamatos, állandó meghazudtolás.
Volt, hogy leírtam normálisan, segítőkészen, ismerős férfiak példáján okulva (hasonló kaliberek, mint az itt írogatni srácok, azzal a kis különbséggel, hogy ők már abbahagyták a másikra mutogatást)-->hazudok, duguljakelnekemkonnyűmertnekempinámvanéscsakmegszületnemvoltnehéz, adjak bizonyítékot (mégis mire? Egy mki által teljesen szubjektív dologra? Ez most komoly?) Persze ha mégis vki felhoz egy konkrét ellenpéldát, akkor-->srác tuti kőgazdag. Nem az-->akkor ő az egy a milliárdhoz. És megy a mocskolódás tovább. Holott egyébként az egy pszichológilag bizonyított tény, hogy a belső gondolatvilág igenis kisugárzik az emberből. Dehát tudom, ez is csak hazugság, csak úgy írják itt piszkálódásból a népek. --->nem az. Utána kellene olvasni.
Végezetül -és ez aztán kibebaszottul saját tapasztalat, a saját életem minden kibebaszott területén bebizonyosodott- azzal, hogy mást hibáztatunk, semmi nem oldódik meg. Saját magunkon tudtunk változtatni. Másokon nem.
True story, lehet lepontozni.
Ha nem arra gondoltál, akire én, akkor bocsánatot kérek.
"Na és akkor mi van, ha leírta a történeteit. Ez van, ez megtörtént vele, miért kell azért lepontozni valakit, mert megosztja tapasztalatait? Azok a leghasznosabb információk, abból lehet a legtöbbet tanulni.
Látom nem nagyon éretted a lényeget. Nem arról van szó, hogy nem hívták meg a babazsúrba. Te mit szólnál ahhoz, ha veled is csak akkor állnának szóba, amikor segítség kell, egyébként mindenből kihagynának. Elárulom nem túl kellemes érzés, főleg, ha fiatal korban történik meg. "
Ezzel nem értek egyet. Nem az a baj, hogy leírta a történetét, hanem hogy a története alapján felismertük, és emlékszünk a stílusára más kérdésekből. Linkelni nem tudom, de a lényeg, hogy itt már nem kell rosszul megnyilvánulnod, ha máshol megtetted, és felismertek.
És arra, hogy milyen érzés: tudom, milyen érzés, mert én se vagyok szép, és nagyon sokáig velem is ez volt. De nem hibáztatom a férfiakat azért, amiért a szép nőkre buknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!