Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Észrevettétek, hogy amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észrevettétek, hogy amikor sok lány számára kinos kérdés iródik ki, szinte sose jön lányoktól értékelhető, normális válasz a kérdésre, max férfiaktól, és a nőktől csak annyi a válasz, hogy "ne általánosits"?!

Figyelt kérdés
A lányokban semmilyen önkritika nincsen? Még névtelen oldalon sem képesek egy kicsit beismerni, hogy ők is hibázhatnak?

2016. márc. 16. 17:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
76%
Talán azért mert seninek nincs kedve a szellemi mélységetekbe lesüllyedni. Az a mocsok meg szenny ami itt pár visszatérő válaszoló "szájából" ömlik, az már úgy mindennek a teteje. Ti a nőkre nem mint emberre hanem egy külön fajra, egy ellenségre néztek, és akkor még csodálkoztok hogy vagy le vagytok ejtve vagy jól kiosztanak titeket? Hát vbajon miért. Ahogy előttem írták írja le valaki a véleményét az itteni sok "értelmes intelligens jóllekű kedves srác" privibe olyan szépen elküldi az adott válaszolót a fenébe hogy egy útszéli proli megirigyelhetné a stílusát...Mert ezek vagytok ti, itt mind egytől egyig :) azért nem ír senki semmi egyebet nektek, mert aki értelmesnek tartja amgát az vitázni is csak intelligens módon hajlandó, de ezt a szót ti sztem hirből nem ismeritek. Elég pár nick nevet nem kitakaró válaszoló írományait rendre visszaolvasni...hát komlyan kész téboly. És ezt napi 24 órában :D Gratuláció
2016. márc. 17. 11:18
 52/74 anonim ***** válasza:
98%

Nálam is az szokott lenni, hogy leírom, hogy a vőlegényem:

- nem izmos, hanem mackós alkat (és tényleg az, nagydarab és túlsúlyos, nem a széles vállú, izmosat próbálom meg kedvesebb hangzásúvű tenni, ahogy sok gyk-s srác itt azonnal rámondaná)

- nem lóvés... saját ingatlanja nincs, félig tulajdonos egy házban az anyjával együtt és most még ott lakik, az én lakásomba fogunk összeköltözni, én többet keresek nála (ő 120-at, én 210-et)

- nincs kocsija

- nem bunkó

Akkor jön az, hogy kamuzok, hazudok, kiszínezem a sztorit... meg hogy amúgy tuti paraszt, csak rózsaszín szemüveg van rajtam.

Meg hogy de legalább magas, ugye - és mivel tényleg az, és nem hazudok, megírom, akkor jön az "ahhhhhhaaaaaa, neked csak a magasok kellenek, én meg egy kedvesaranyoscukimuki 170 centis srác vagyok, az ilyen p.csák miatt nem dugtam még senkivel"... most hogy az aktuális párom magas, az nem azt jelenti, hogy nekem CSAK a magasabbak jönnek be meg hogy az alapján szelektálnék...

Szinte kb. csak azt nézik, hol köthetnek belém. A "rendes, kedves" srácok... Komolyan, a végén már fizetési papírokat kell felmutatnom meg fotót kettőnkről, hogy ne kamuzzanak le, de akkor is azt mondanák, hogy photoshop :D. Ezek után minek törjem magam... leírom, hogy ne általánosítsanak, 2 mondatban azt, hogy én nem vagyok mondjuk pénzéhes p.csa meg van egypár barátnőm, aki szintén nem az, és ennyi. De néha még ennyit se, mert minek törjem magam, ha rögtön lekamuznak meg megkérdőjelezik, hogy jól ismerem-e a páromat, hogy bunkó vagy nem az... Ha meg esetleg tanácsokat adunk, akkor ne szóljunk be nekik.

2016. márc. 17. 12:00
 53/74 anonim ***** válasza:
76%

Az az igazság, hogy ezek a kérdések nem valók másra, mint hogy pár, önértékeléssel és kisebbségi komplexussal szenvedő pasi, akiknek ráadásul nagy sikerük nem volt még nőknél, tudjanak egy sort hőbörögni közösen, hogy bizony bizony a nők ilyenek és ilyenek és a végén mindig oda lyukadnak ki, hogy a nők bizony szemetek egytől-egyig!

Mondhat akárki ellenpéldát, vagy támaszthatja alá az érveit, úgy is le lesz hurrogva. Felesleges ezeket megválaszolni, mert mindig ujjal mutogatás lesz a vége. Ez a kategória lassan másról sem szól, mint arról, hogy vitatkozzunk, a nők vagy a pasik a szemetebbek.

2016. márc. 17. 12:40
 54/74 anonim ***** válasza:
27%
Ez a "ne általánosíts" duma olyan szánalmas. Nyilván a pasi a saját TAPASZTALATAIRÓL ír, a saját környezetéből, arra miért ne általánosthatna, ha csak ezt látja? Most nyilván nem arra gondol, hogy az ázsiai vagy afrikai nők hogyan viselkednek, hanem azokra akikkel ő kerül kapcsolatba.
2016. márc. 17. 12:52
 55/74 anonim ***** válasza:
68%

54. Csak épp vna különbség aközött, hogy "a nők, akikkel eddig dolgom volt" meg hogy "MINDEN nő". Én is találkoztam rengeteg paraszt, bunkó, felszínes pasival... akkor kürtöljem tele azzal a netet, hogy minden pasas ilyen?

Arról nem is beszélve, mik derülnek ki a pasasokról, akik ezeket kiírják. Volt olyan, aki 3!!! lánnyal ismerkedett, kedvesen visszautasították, erre "biztos azért, mert ninc slóvém!!!!", volt aki csak Facebookon ismerkedett, általa nem ismert csajoknak írt random... meg "jaj, hát én átlagon alulinál is próbálkoztam", aztán kiderül, hogy igazából min. átlagosaknál, miközben ő maga igénytelen...

2016. márc. 17. 13:00
 56/74 anonim ***** válasza:
Érdekes. Én nő vagyok, és attól "szenvedek", hogy többször feltettem már többféle kérdést, konkrétan megszólítva az adott célcsoportot. Mindig az ellenfél jött, aki utálta azt a célcsoportot, de sose ők maguk. Azok mindig eltűntek. Legyen férfi, nő, fiatal, öreg. Volt már ilyen szexualitás, zene, divat, emberek kategóriában is. Mindig eltűnik a célcsoport, és jönnek azok, akik azt hiszik, hogy az egyetértésükre vágyom. Csakhogy engem tényleg a válasz érdekelt, de sokan felhívásnak érezték, hogy odaírják a véleményüket. A kedvencem, amikor valaki megszólítja a nőket, és férfiak tengere válaszol, illetve fordítva. Az egész oldal ezt csinálja (akinek nem inge...), úgyhogy nem tudom, mit csodálkozol, hogy egészen őszinte legyek.
2016. márc. 17. 19:52
 57/74 anonim ***** válasza:
62%
Utolsó válaszoló vagyok, még egy dolog. Olvasgattam a válaszokat. Valóban sok férfi írja, hogy hazudunk, meg adjunk bizonyítékot. Gondolsz/-tok, amit akarsz/-tok, de nekem semmi érdekem nem fűződik ahhoz, hogy elhidd, amit mondok. ha én teszek fel kérdést, én örülök, ha kapok választ, tudom, hogy ez az internet, ezért mérlegelem, amit válaszolnak, de nem kérek bizonyítékokat (amúgy is mi lenne az), meg nem tudom miket. A te felelősséged (egyben persze szabad akaratod is), hogy mit hiszel el nekem, és mit nem. Minden esetre nekem semmilyen érdekem nem fűződik hozzá, hogy elhidd, amit mondok. Te vagy a kérdező, te szorulsz rá, nem én. Innentől pedig minek bizonygassam, hogy tényleg az tetszik, akiről azt állítom stb.? Te nem tartozol úgyse közéjük (a stílusod miatt), szóval mindegy. Hazugnak mondasz, meg ilyenek, hát akkor minek kérdezel? Te dolgod, nem az enyém. (Miénk.)
2016. márc. 17. 20:05
 58/74 anonim ***** válasza:
85%
Még egy utolsó dolog: mindig olyan szélsőségesen tudnak sokan fogalmazni (nemtől függetlenül). Pl.: belém rúgnak a nők. Azért álljon már meg a világ. Az nem beléd rúgás, hogy valaki helyetted mással jön össze. Az a beléd rúgás, hogy udvarolsz egy lánynak, ő meg fennhangon kinevet, és azt mondja, hogy "nézzétek, ez a béka azt hiszi, járnék vele!". Na, ez pl. belerúgás. Ha ilyen volt, akkor az belerúgás. 1 azaz egy darab. ha 40 volt, akkor 40. De az nem beléd rúgás, hogy valaki nem akar veled járni. Belém meg belém rúgott egy munkahely, ha nem vettek fel? vagy egy gimnázium, ha nem jutottam be? Belém rúgott a mekis, ha 10-kor még csak Mcreggeli volt?
2016. márc. 17. 20:10
 59/74 anonim ***** válasza:
92%
Végigolvasva mindent: azt gondolom, hagyni kéne. Nem kéne írni. A férfiak elmondhatnák, hogy mi, nők k*rvák vagyunk. Egy másik kérdésnél a lúzer nők pampognának. Lenne mindenhol 280 oldalnyi válasz. Életünk ugyan nem lenne tőle, de kész, kiadná mindenki a frusztráltságát, elélvezne attól, hogy igaza van (Mérő László Érzelmek intelligenciája c. könyve szerint a legtöbb embernek tényleg boldogságérzete van, illetve ilyen hormonokat termel az agya, ha bizonygathatja az igazát, és azt érezheti, hogy milyen jól megmondta). Kész, mindenkinek meglenne, amit akar. Hadd dühöngjenek, hadd írogassák, aztán majd össze is költözhetnek, vagy nem tudom. Nekünk úgy sincs rájuk szükségünk, hadd alapítsanak klubot.
2016. márc. 17. 20:30
 60/74 anonim ***** válasza:
96%

Bemásolom a válszom egy másik kérdéstől:

Nem szeretem az ilyen kérdéseket. Leírod, hogy nem vagy csúnya, hogy nem iszol, nem dohányzol, meg egyebek. Ez biztos így van. De baromi sok tulajdonság tudja befolyásolni a rólad kialakított véleményt. Nekem pl. egyszer tetszett egy pasi, aki: nagyon-nagyon jóképű volt, korban hozzám illő, udvarias, jól mozgott, tehetséges volt (zene, színészet), annak ellenére, hogy nagyon sokaknak tetszett, mégis udvarias volt a lányokkal. És egy idő után mégse tetszett többé. Azért, mert állandóan késett, rettenetesen szétszórt volt, nem vigyázott a dolgaira, egy álomvilágban élt: a zenéről és a színészetről annyit tudott beszélni, hogy körülötte bezárt a porta, és bent ragadt az épületben, nem vette észre magát, semmi más téma nem érdekelte.

Most ő pl. kiírhatna egy olyan kérdést, hogy helyes, udvarias, nem dohányzik, mi baja a nőknek. Számtalan tulajdonság létezik a világon, nem csak az a 3, amit kiírsz a kérdésbe. Mi sem tudjuk megmondani, miért nem tetszel a nőknek, de te sem tudod, melyik tulajdonságod a rossz, mert nyilván nem direkt csinálod (jó esetben).

2016. márc. 17. 20:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!