Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek, hogy amikor sok lány számára kinos kérdés iródik ki, szinte sose jön lányoktól értékelhető, normális válasz a kérdésre, max férfiaktól, és a nőktől csak annyi a válasz, hogy "ne általánosits"?!
Nálam is az szokott lenni, hogy leírom, hogy a vőlegényem:
- nem izmos, hanem mackós alkat (és tényleg az, nagydarab és túlsúlyos, nem a széles vállú, izmosat próbálom meg kedvesebb hangzásúvű tenni, ahogy sok gyk-s srác itt azonnal rámondaná)
- nem lóvés... saját ingatlanja nincs, félig tulajdonos egy házban az anyjával együtt és most még ott lakik, az én lakásomba fogunk összeköltözni, én többet keresek nála (ő 120-at, én 210-et)
- nincs kocsija
- nem bunkó
Akkor jön az, hogy kamuzok, hazudok, kiszínezem a sztorit... meg hogy amúgy tuti paraszt, csak rózsaszín szemüveg van rajtam.
Meg hogy de legalább magas, ugye - és mivel tényleg az, és nem hazudok, megírom, akkor jön az "ahhhhhhaaaaaa, neked csak a magasok kellenek, én meg egy kedvesaranyoscukimuki 170 centis srác vagyok, az ilyen p.csák miatt nem dugtam még senkivel"... most hogy az aktuális párom magas, az nem azt jelenti, hogy nekem CSAK a magasabbak jönnek be meg hogy az alapján szelektálnék...
Szinte kb. csak azt nézik, hol köthetnek belém. A "rendes, kedves" srácok... Komolyan, a végén már fizetési papírokat kell felmutatnom meg fotót kettőnkről, hogy ne kamuzzanak le, de akkor is azt mondanák, hogy photoshop :D. Ezek után minek törjem magam... leírom, hogy ne általánosítsanak, 2 mondatban azt, hogy én nem vagyok mondjuk pénzéhes p.csa meg van egypár barátnőm, aki szintén nem az, és ennyi. De néha még ennyit se, mert minek törjem magam, ha rögtön lekamuznak meg megkérdőjelezik, hogy jól ismerem-e a páromat, hogy bunkó vagy nem az... Ha meg esetleg tanácsokat adunk, akkor ne szóljunk be nekik.
Az az igazság, hogy ezek a kérdések nem valók másra, mint hogy pár, önértékeléssel és kisebbségi komplexussal szenvedő pasi, akiknek ráadásul nagy sikerük nem volt még nőknél, tudjanak egy sort hőbörögni közösen, hogy bizony bizony a nők ilyenek és ilyenek és a végén mindig oda lyukadnak ki, hogy a nők bizony szemetek egytől-egyig!
Mondhat akárki ellenpéldát, vagy támaszthatja alá az érveit, úgy is le lesz hurrogva. Felesleges ezeket megválaszolni, mert mindig ujjal mutogatás lesz a vége. Ez a kategória lassan másról sem szól, mint arról, hogy vitatkozzunk, a nők vagy a pasik a szemetebbek.
54. Csak épp vna különbség aközött, hogy "a nők, akikkel eddig dolgom volt" meg hogy "MINDEN nő". Én is találkoztam rengeteg paraszt, bunkó, felszínes pasival... akkor kürtöljem tele azzal a netet, hogy minden pasas ilyen?
Arról nem is beszélve, mik derülnek ki a pasasokról, akik ezeket kiírják. Volt olyan, aki 3!!! lánnyal ismerkedett, kedvesen visszautasították, erre "biztos azért, mert ninc slóvém!!!!", volt aki csak Facebookon ismerkedett, általa nem ismert csajoknak írt random... meg "jaj, hát én átlagon alulinál is próbálkoztam", aztán kiderül, hogy igazából min. átlagosaknál, miközben ő maga igénytelen...
Bemásolom a válszom egy másik kérdéstől:
Nem szeretem az ilyen kérdéseket. Leírod, hogy nem vagy csúnya, hogy nem iszol, nem dohányzol, meg egyebek. Ez biztos így van. De baromi sok tulajdonság tudja befolyásolni a rólad kialakított véleményt. Nekem pl. egyszer tetszett egy pasi, aki: nagyon-nagyon jóképű volt, korban hozzám illő, udvarias, jól mozgott, tehetséges volt (zene, színészet), annak ellenére, hogy nagyon sokaknak tetszett, mégis udvarias volt a lányokkal. És egy idő után mégse tetszett többé. Azért, mert állandóan késett, rettenetesen szétszórt volt, nem vigyázott a dolgaira, egy álomvilágban élt: a zenéről és a színészetről annyit tudott beszélni, hogy körülötte bezárt a porta, és bent ragadt az épületben, nem vette észre magát, semmi más téma nem érdekelte.
Most ő pl. kiírhatna egy olyan kérdést, hogy helyes, udvarias, nem dohányzik, mi baja a nőknek. Számtalan tulajdonság létezik a világon, nem csak az a 3, amit kiírsz a kérdésbe. Mi sem tudjuk megmondani, miért nem tetszel a nőknek, de te sem tudod, melyik tulajdonságod a rossz, mert nyilván nem direkt csinálod (jó esetben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!