Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok sztorikat, amikor a pasi tönkrement abban, hogy nem kellett a nőknek?
nekem pl akkora stresszt jelent, hogy nem tudok még alkalmi szexet sem összehozni, hogy már a bal karom fájogat.
pedig sportolok (kondi, hogy jobban nézzek ki és jobban kelljek a nőknek)
megnoymoritja az életemet, hogy nem kellek a nőknek, ráadásul szex sincsen.
jaj, ha jó külsővel hamar megszavazzák a bizalmat.
akkor nem baj a zsákbamacska a nőknek
Nem csak a munkára gondoltam, de az a helyzet, hogy ott is meg kell szerezned mások bizalmát, sokszor az első percben eldől, hogy akarnak-e további köröket futni veled.
De nem csak ez a két életterület van, ahol nehézségek lehetnek. Egyik sem olyan, ahol az ember megengedheti magának, hogy tönkremenjen miatta.
Viszont mindkettőben vannak közös vonások, ha már a munkát hoztad, párhuzamba lehet állítani a társkereséssel.
Ha valami nem jön össze, felül kell vizsgálni, mik lehetnek a problémák, és ezek fényében változtatni.
Mindkettőhöz szükség van önismeretre, tisztában kell lenned az erősségeiddel és a gyengeségeiddel, és mindkettőhöz kell emberismeret, és jó helyzetfelismerő képesség, egyáltalán "el akarod-e adni" magad ott, úgy, annak, aki képbe jön, és ha igen, hogyan teheted meg. (Volt olyan állásinterjúm, amikor azt éreztem, hogy nem is akarom, hogy oda felvegyenek.)
A társkereséssel és az álláskereséssel minden ember találkozik előbb-utóbb, erre az ember készül, akaratlanul is, már gyerekkorban a társkeresésre készítenek fel a mesék például, észrevétlenül, úgy indulunk neki, hogy van egy képünk, egy elképzelésünk, pár lehetséges forgatókönyvünk már kezdetben is. Ezek a várható nehézségek közé tartoznak, és számtalan mankót kapunk hozzá, nézz be egy könyvesboltba, vagy egy könyves webáruházba, hány szakirodalmat írtak csak társkeresés segítésére, párkapcsolati problémákra, figyeld meg a zeneipart, a témákat, a filmipart, a színházat, az esetek nagy részének köze van ehhez valahogyan, ez nagy biznisz.
Bár mindenhez lennének ilyen könnyen elérhető mankók...
na jo....akkor jövök én is hátulról
én BME-re jártam, totál alja gimnálziumból mentem, nem is szaktárgyból érettségiztem, nyelvvizsgám se volt, sem emeltem, SEMMIM
gondolkodni sem tudtam, mert engem magológépnek neveltek anyámék, azt hitték ez a jó
és az egyetemen mindent meg kellett tanulnom a nulláról, miközben még azok is küszködtek, akik már jo alappal jöttek jó gimnáziumokból.
de meg tudtam csinálni, mert volt hozzá adottságom
és nehéz volt, de volt értelme a munkának, mert minden munkának láttam az eredményét
de az ismerkedés 99%-ban csak egy energiapazarlás, met zárt ajtókat dönget az ember
nyilvan meg fiatal vagy, nincs semmi kulonos azokban a nokben hidd el. nem kel sem felni toluk, sem kiralynoknek minositeni.
majd idovel belejosz a dolgokba, lesz neked is parod. csak nyugisan csinalj mindent, ne agyalj sokat rajta.
es ne legyel ramenos, sem unnalmas, mert ha raszalsz egy lanyra menekulni fog toled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!