Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tudtok sztorikat, amikor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok sztorikat, amikor a pasi tönkrement abban, hogy nem kellett a nőknek?

Figyelt kérdés

nekem pl akkora stresszt jelent, hogy nem tudok még alkalmi szexet sem összehozni, hogy már a bal karom fájogat.

pedig sportolok (kondi, hogy jobban nézzek ki és jobban kelljek a nőknek)

megnoymoritja az életemet, hogy nem kellek a nőknek, ráadásul szex sincsen.

2015. dec. 24. 17:01
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
NmMt, persze, hogy nem verseny, de ezek szerint nem értetted, mit akartam ezzel mondani. Sokkal nagyobb nehézségek vannak az életben, mint a társkeresés, aki már itt megreked, arról nehezen tudom elhinni, hogy erős jellem, akire számítani lehet, márpedig hosszú távon ez nagyon fontos, hiszen az élet bármit hozhat és hoz is. Mit kezd ezekkel az, akinek a legnagyobb problémája a társkeresés, annyira, hogy képes belerokkanni? Arról nem azt gondolom, hogy minden más téren rendben van az életében, hanem azt, hogy minden mást megúszott... Akinek rendben van az élete, az a társkeresési problémáit is megoldja idővel, de semmi esetre sem megy tönkre miatta.
2015. dec. 24. 21:26
 32/51 anonim ***** válasza:
A társkeresést nehézséget szerintem az adja, hogy ott nincs kapaszkodó, mert egy ember (általában nehezítésképpen ellenkező nemű) bizalmát kell megszerezned. Manapság sokkal bizalmatlanabbak az emberek, nehéz közel kerülni hozzájuk. Ekzisztenciát könnyebb teremteni, mert az döntés kérdése, de munkával, kitartással nem kapsz bizalmat, az sokkal komlexebb. Túl sok az ismeretlen az egyenletben két ember között, mégis nèha olyan egyszerűnek tűnik.
2015. dec. 24. 21:43
 33/51 A kérdező kommentje:

jaj, ha jó külsővel hamar megszavazzák a bizalmat.

akkor nem baj a zsákbamacska a nőknek

2015. dec. 24. 21:50
 34/51 anonim ***** válasza:
Ebben igazad van, de most ezzel előrébb vagy? Mindenki azzal dolgozik, amilye van, feltehetsz 1000 kérdést is erről, de nem fog változni semmi. Ne add fel. Nehezebb lesz az élet ezen része, de mikor mégis sikert érsz, akkor majd más dolog után sóvárogsz. Nekem is, ha volt valakim, akkor is volt ami után sóvárogtam. Mindannyian vágyakozunk.
2015. dec. 24. 21:58
 35/51 anonim ***** válasza:

Nem csak a munkára gondoltam, de az a helyzet, hogy ott is meg kell szerezned mások bizalmát, sokszor az első percben eldől, hogy akarnak-e további köröket futni veled.

De nem csak ez a két életterület van, ahol nehézségek lehetnek. Egyik sem olyan, ahol az ember megengedheti magának, hogy tönkremenjen miatta.

Viszont mindkettőben vannak közös vonások, ha már a munkát hoztad, párhuzamba lehet állítani a társkereséssel.

Ha valami nem jön össze, felül kell vizsgálni, mik lehetnek a problémák, és ezek fényében változtatni.

Mindkettőhöz szükség van önismeretre, tisztában kell lenned az erősségeiddel és a gyengeségeiddel, és mindkettőhöz kell emberismeret, és jó helyzetfelismerő képesség, egyáltalán "el akarod-e adni" magad ott, úgy, annak, aki képbe jön, és ha igen, hogyan teheted meg. (Volt olyan állásinterjúm, amikor azt éreztem, hogy nem is akarom, hogy oda felvegyenek.)

A társkereséssel és az álláskereséssel minden ember találkozik előbb-utóbb, erre az ember készül, akaratlanul is, már gyerekkorban a társkeresésre készítenek fel a mesék például, észrevétlenül, úgy indulunk neki, hogy van egy képünk, egy elképzelésünk, pár lehetséges forgatókönyvünk már kezdetben is. Ezek a várható nehézségek közé tartoznak, és számtalan mankót kapunk hozzá, nézz be egy könyvesboltba, vagy egy könyves webáruházba, hány szakirodalmat írtak csak társkeresés segítésére, párkapcsolati problémákra, figyeld meg a zeneipart, a témákat, a filmipart, a színházat, az esetek nagy részének köze van ehhez valahogyan, ez nagy biznisz.

Bár mindenhez lennének ilyen könnyen elérhető mankók...

2015. dec. 24. 21:59
 36/51 A kérdező kommentje:

na jo....akkor jövök én is hátulról

én BME-re jártam, totál alja gimnálziumból mentem, nem is szaktárgyból érettségiztem, nyelvvizsgám se volt, sem emeltem, SEMMIM

gondolkodni sem tudtam, mert engem magológépnek neveltek anyámék, azt hitték ez a jó

és az egyetemen mindent meg kellett tanulnom a nulláról, miközben még azok is küszködtek, akik már jo alappal jöttek jó gimnáziumokból.

de meg tudtam csinálni, mert volt hozzá adottságom

és nehéz volt, de volt értelme a munkának, mert minden munkának láttam az eredményét

de az ismerkedés 99%-ban csak egy energiapazarlás, met zárt ajtókat dönget az ember

2015. dec. 24. 22:14
 37/51 A kérdező kommentje:
ja meg ahhoz nincs adottságom (jo külső)
2015. dec. 24. 22:14
 38/51 anonim ***** válasza:
az élet igazságtalan ! van akinek egy csettintés és van nője van aki ha vért izzad akkor se tud nőt szerezni. van akinek meg se kottyan órát venni 1 milláért van aki az az óra 1 évi fizetése. érted a példát remélem
2015. dec. 24. 22:21
 39/51 A kérdező kommentje:
nem, mert a szex nehogy már egy koholt luxus legyen...
2015. dec. 24. 22:28
 40/51 anonim ***** válasza:

nyilvan meg fiatal vagy, nincs semmi kulonos azokban a nokben hidd el. nem kel sem felni toluk, sem kiralynoknek minositeni.

majd idovel belejosz a dolgokba, lesz neked is parod. csak nyugisan csinalj mindent, ne agyalj sokat rajta.

es ne legyel ramenos, sem unnalmas, mert ha raszalsz egy lanyra menekulni fog toled

2015. dec. 24. 22:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!