Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok sztorikat, amikor a pasi tönkrement abban, hogy nem
kellett a nőknek?
Figyelt kérdés
nekem pl akkora stresszt jelent, hogy nem tudok még alkalmi szexet sem összehozni, hogy már a bal karom fájogat.
pedig sportolok (kondi, hogy jobban nézzek ki és jobban kelljek a nőknek)
megnoymoritja az életemet, hogy nem kellek a nőknek, ráadásul szex sincsen.
Az tény, hogy egy idő után bekattannak az emberek, ha magányosak.
Viszont ilyenkor azért gondolkodj el azon, hogy mit rontasz még el, hogy miért nem kellesz a nőknek.
Például az elmúlt 2 hónapban hány lánnyal próbáltál ismerkedni? No meg az sem mindegy, hogy hogyan próbálkoztál. Szóval?
2015. dec. 24. 17:18
12/51 A kérdező kommentje:
hát nekem pl ugy lett barátnőm, hogy 8 azaz NYÓC honapig jártam le pesten bulikba, heti átlag kétszer
odamentem rengeteg lányhoz, kinevettek, elküldtek, elzavartak, ellökdöstek, megaláztak
pedig csináltam azt, amit a joképüek
ja csak amit szabad jupiternek.....?
tehát laza több száz nő után találtam egy tök átlagos lányt, aki akart velem járni (tehát a keresleti oldallal volt a baj)
ez mondjuk vagy 2-3 éve volt.
és semmi fejlödés
most is akárhogy probálkozom, max a rondák maradnak a végén.
nyilván a legszebbek picháznak ki engem legelöször
2015. dec. 24. 17:20
13/51 anonim válasza:
Üdv. Én sem vagyok az a tipikus jóképű srác, sőt. Viszont én úgy vettem észre, ha tényleg ráfekszem a pàrkeresésre és nem görcsösen, akkor azért összejön a dolog. Azt nem lehet elvárni senkitől, hogy úgy jöjjön össte veled, hogy nem tetszel neki. "Gyarló" emberek vagyunk, én is utasítottam el nem egy lányt, aki nem tetszett. Engem is utasítottak el, de miért lenne akárki is olyannal, akihez nem vonzódik? Ezt nem lehet elvárni, és mondom ezt úgy, hogy én is sokszor nehézsègekbe ütközök társkeresés soràn, de csak azért legyen valakim, hogy ne legyek egyedül? Vagy fordítva.
2015. dec. 24. 17:22
14/51 anonim válasza:
én idén 20 csajnál próbálkoztam abból kettővel jártam 1 volt sex de az a barátom volt csaja volt és csak azért volt velem hogy féltékennyé tegye haveromat ! de én megkímélem magam a megalázástól kinevetéstől már nem ismerkedek
2015. dec. 24. 17:24
15/51 A kérdező kommentje:
a nehézségek engem sem zavarnának, ha olyan szintüek lennének, ami még emberhez méltó
2015. dec. 24. 17:24
16/51 anonim válasza:
Mondjuk azt nem tudom elképzelni, hogy egy nőről nem lehet már első látásra megmondani, ha egy idióta h$lye p$csa :)
2015. dec. 24. 17:34
17/51 A kérdező kommentje:
jaj...ha normális akkor is állatias modon szadista, ha lerázásról van szó
2015. dec. 24. 17:35
18/51 anonim válasza:
17 hát ezek a megalázós nők nem is plázacicusok voltak ha nem átlagos nők
2015. dec. 24. 17:37
19/51 anonim válasza:
Én még komolyan nem tapasztaltam ezt. Ha valakiről éreztem, hogy nem kellek neki, abban az infinitezimális pillanatban lakoptam, akármennyire is bántott a dolog.
2015. dec. 24. 17:38
20/51 anonim válasza:
Neten próbálkoztam több min 1 évig de hiba volt.Élőbe meg nem megy az ismerkedés.Hiába aki nyuszi pasi, ráadásul béna is benne.És elég ocsmány annak semmi esélye.Így élni meg nem valami jó érzés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!