Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tudtok sztorikat, amikor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok sztorikat, amikor a pasi tönkrement abban, hogy nem kellett a nőknek?

Figyelt kérdés

nekem pl akkora stresszt jelent, hogy nem tudok még alkalmi szexet sem összehozni, hogy már a bal karom fájogat.

pedig sportolok (kondi, hogy jobban nézzek ki és jobban kelljek a nőknek)

megnoymoritja az életemet, hogy nem kellek a nőknek, ráadásul szex sincsen.

2015. dec. 24. 17:01
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
Bocsi, nem tudom mi az utcalány anyukája miatt ment el kétszer a válaszom :/ Na mindegy. Szerintem az ismerkedèst meg az életet egy hardcore játékként kell felfogni. Nèha én is úgy èrzem, hogy veterán fokozato tolom : D
2015. dec. 24. 17:50
 22/51 A kérdező kommentje:
hát igen, ha csufinak születtél akkor ilyen a szitu
2015. dec. 24. 17:54
 23/51 anonim ***** válasza:

De akkor sem esélytelen én úgy gondolom. Nekem volt néhány rövidebb és kettő hosszú kapcsolatom, pedig tényleg nem mondanàm magamról, hogy jól nézek ki. Plusz nekem is fontos volt, hogy tetszen az illető. Bár most én

is magamban vagyok.

2015. dec. 24. 18:01
 24/51 anonim ***** válasza:
47%
Csak olyan srácot láttam már tönkremenni ilyen enyhébb dolgok miatt, aki eleve gyenge idegileg. Ha egy pasi tönkremegy ilyen miatt, akkor én baromi erős nőnek számítok az én életemből kiindulva, hiszen ennél sokkal nagyobb nehézségekkel kellett szembenéznem.
2015. dec. 24. 18:13
 25/51 anonim ***** válasza:
Mondjuk ez nem verseny, hogy kivel b$szott ki jobban az élet kedves előzö.
2015. dec. 24. 18:31
 26/51 anonim ***** válasza:
54%
Sok embernek nem nagy dolog szeretni valakit, de mint itt is kiderül, vannak emberek, akiknek csak ez hiányzik a boldogsághoz.
2015. dec. 24. 18:34
 27/51 anonim ***** válasza:

Fontos a tekintélyesség...

Képzelj el egy kövér csávót,aki kiszáll egy ladából,majd képzeld el ugyanezt a csávót egy fullos bmw-ből kiszállni.

Máris más embert látsz benne.

És nem a pénzen van a hangsúly,hanem a tekintélyességen.

A siránkozással csak magad alatt vágod a fát,azt állítod be mások előtt,hogy te vagy az áldozat.

Igazából ez az oka annak is,hogy sok lány bukik a bunkó fiúkra...tekintélyesség.

2015. dec. 24. 19:22
 28/51 anonim ***** válasza:
Mondjuk az utolsó válasz egy bullshit.
2015. dec. 24. 21:07
 29/51 anonim ***** válasza:
Férfikènt én is azok a nők tetszenek, akire fel lehet nézni, viszont kétlem, hogy ezt tárgyiasítani lehet.
2015. dec. 24. 21:09
 30/51 anonim ***** válasza:
Én is = nekem is
2015. dec. 24. 21:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!