Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek bejön ha egy pasi nagy gyerek? Lehet itt rontom el az ismerkedést?
Nem jön be, mert nem egy gyereket akarok nevelgetni, hanem egy felnőtt, érett társra vágyom az életben. Ha majd gyereket akarok, akkor azt nem szerelem címén fogom elérni, hanem mondjuk szülök egyet.
Nincs baj azzal, ha valakiben van némi gyermeki vidámság, lelkesedés, én magam néha kicsit naiv is vagyok, de ha valaki echte gyerekes, akkor azzal egy érett párkapcsolatot nem lehet fenntartani.
Mellesleg, a gyerekekről elég sok mindent lehet mondani, de a jólelkű és őszinte szerintem ritkán állja meg a helyét (mondjuk egy 8-10 éves esetében). Ritka nagy genyók tudnak lenni, a gyerekek ártatlanságukban a legkegyetlenebbek. Olvass csak Csáth Gézától novellákat, imádta ezt feszegetni.
Szerintem általánosságba véve nem jön be nekik.
A legtöbb nőnek a férfiasság tetszik, ezért is van az hogy általában a nők náluk idősebb pasikkal akarnak ismerkedni.
Viszont az mindenképpen jó, ha tudod hogy hogyan kell néha lazának és komolytalannak lenni, az garantáltan mindenkinek tetszeni fog, csak nem szabad túlzásba vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!