Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok sztorikat, amikor a pasi tönkrement abban, hogy nem kellett a nőknek?
nekem pl akkora stresszt jelent, hogy nem tudok még alkalmi szexet sem összehozni, hogy már a bal karom fájogat.
pedig sportolok (kondi, hogy jobban nézzek ki és jobban kelljek a nőknek)
megnoymoritja az életemet, hogy nem kellek a nőknek, ráadásul szex sincsen.
Persze, itt minden második kérdésben találhatóak ilyen sztorik, rohadtul vízálló lehet ez az oldal, hogy még nem ment tönkre a sok puhány, akaratgyenge pasi siránkozása miatt.
Szégyen komolyan mondom -.-" Az én barátom duci, mégis ragadtak rá a nők (most én), és nem, nem gazdag, 120 eft alatt keres, de soha nem siránkozott és nyavalygott, hanem törekszik folyton a jobbra.
hát bocs, de az a bizonyos duci pasi ún. MACKÓS, tehát egy biztonságot jelentő és tekintélyt parancsoló megjelenés.
ismerem a szisztémát
én alacson vagyok, vénza, gyerektestü, gyerekfejü
AZT HITTED MÁR MI, HOGY JOPASI
és egyből érdeklődsz....
te blogot? :D
én irtam egy blogot erről, le is töröltem már fél éve, mégis még midnig beszélnek róla
Én se kellek a nőknek, de hogy ebbe tönkremenjek?
Nos, nem ér egyik nő se annyit, hogy kárt tegyek magamban miattuk.
Szex nélkül meg simán lehet élni. Aki nem tud, az egy akaratgyenge személyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!