Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tudtok sztorikat, amikor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok sztorikat, amikor a pasi tönkrement abban, hogy nem kellett a nőknek?

Figyelt kérdés

nekem pl akkora stresszt jelent, hogy nem tudok még alkalmi szexet sem összehozni, hogy már a bal karom fájogat.

pedig sportolok (kondi, hogy jobban nézzek ki és jobban kelljek a nőknek)

megnoymoritja az életemet, hogy nem kellek a nőknek, ráadásul szex sincsen.

2015. dec. 24. 17:01
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
65%
Ilyen sztorikat senki nem nagyon ismer mert ezeket a férfiakat kiveti magából a társadalom vagy pedig öngyilkosok lesznek 25 és 30 éves koruk között.
2015. dec. 24. 17:03
 2/51 anonim ***** válasza:
100%
Megsúgom,a bal karod más okból fájogat.
2015. dec. 24. 17:04
 3/51 A kérdező kommentje:
és láttál már olyat, hogy joképü, magas, jo testü férfi nem kell a nőknek és emiatt tönkremegy?
2015. dec. 24. 17:05
 4/51 anonim ***** válasza:
84%

Persze, itt minden második kérdésben találhatóak ilyen sztorik, rohadtul vízálló lehet ez az oldal, hogy még nem ment tönkre a sok puhány, akaratgyenge pasi siránkozása miatt.

Szégyen komolyan mondom -.-" Az én barátom duci, mégis ragadtak rá a nők (most én), és nem, nem gazdag, 120 eft alatt keres, de soha nem siránkozott és nyavalygott, hanem törekszik folyton a jobbra.

2015. dec. 24. 17:08
 5/51 A kérdező kommentje:

hát bocs, de az a bizonyos duci pasi ún. MACKÓS, tehát egy biztonságot jelentő és tekintélyt parancsoló megjelenés.

ismerem a szisztémát

2015. dec. 24. 17:09
 6/51 anonim ***** válasza:
Hány éves ez a jóképű magas izompacsirta?
2015. dec. 24. 17:09
 7/51 anonim ***** válasza:
nekem van sztorim dögivel ha lesz időm írok 1 blogot róla ! pontosan kigyurt páwa négger gazdag férfit még nem hallottam panaszkodni hogy nem megy a csajozás....
2015. dec. 24. 17:10
 8/51 A kérdező kommentje:

én alacson vagyok, vénza, gyerektestü, gyerekfejü

AZT HITTED MÁR MI, HOGY JOPASI

és egyből érdeklődsz....

2015. dec. 24. 17:10
 9/51 A kérdező kommentje:

te blogot? :D

én irtam egy blogot erről, le is töröltem már fél éve, mégis még midnig beszélnek róla

2015. dec. 24. 17:11
 10/51 anonim ***** válasza:
95%

Én se kellek a nőknek, de hogy ebbe tönkremenjek?

Nos, nem ér egyik nő se annyit, hogy kárt tegyek magamban miattuk.

Szex nélkül meg simán lehet élni. Aki nem tud, az egy akaratgyenge személyiség.

2015. dec. 24. 17:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!