Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nőknek min:180cm-es pasi kell? (még az alacsony nőknek is)

Figyelt kérdés

A pofám leszakad! A nők a társkeresőkön erősen listáznak. Egyszerűen egy 160cm vagy egy 165cm magas pasit erősen kirostálják. Félre értés ne essék,155-162cm-es lánynak a 165cm-es pasi "alacsony",nem kell!!Nehogy valaki itt nekiálljon, túlokos mondanivalóval,hogy pl: "170cm-es lány vagyok és engem is zavarna egy tőlem alacsonyabb fiú.."

Természetesen a tőlem alacsonyabb, hozzám illő lányoknál próbálkoztam totális kudarccal!

2015. okt. 27. 11:49
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
43%
Nem tudom, más nőknek mi kell, én sorra utasítom vissza a 180 centi fölöttieket a magasságuk miatt a társkeresőn.
2015. okt. 27. 11:53
 2/36 anonim ***** válasza:
67%
Én 160 vagyok és sosem tetszettek a magas férfiak. A férjem 170 cm és nem, hogy nem zavar, hogy nem 2 méteres, de kifejezetten tetszik a magassága. Szóval vannak olyanok akiknek nem a nagyon magas pasik tetszenek.
2015. okt. 27. 11:54
 3/36 anonim ***** válasza:
75%

Engem meg az bosszant, hogy egyesek beskatulyázzák az emberek, hogy alacsony csak alacsonnyal, kövér csak kövérrel, sovány csak sovánnyal, szemüveges csak szemüvegessel, magas csak magassal...

Nem tehetünk az ízlésünkről, nyilván befolyásolt mindenkit a közeg, amiben felnőtt (nekem pl. többnyire apámnál magasabb férfiismerőseim vannak, beleértve egykori osztálytársaimat, főiskolai évfolyamtársaimat, munkatársaimat is... stb. emiatt, mivel inkább ilyen közegben mozgok, ez határozza meg számomra az ilyen szempontokat is, gyereknek érzem magam egy apámnál alacsonyabb pasi mellett).

Olyat kell találni, akivel passzolunk, és kölcsönösen egymást akarjuk, a többi ember ne számítson, neked se, nekem sem számít.

Ismerek magas nőt nála alacsonyabb pasival, ismerek alacsony nőt vele majdnem azonos magasságú pasival, ismerek magas nőt magas pasival, ismerek alacsony nőt magas pasival... és még sorolhatnám.

2015. okt. 27. 11:55
 4/36 anonim ***** válasza:
82%

"155-162cm-es lánynak a 165cm-es pasi "alacsony""

Igen, az nekem is alacsony.

A társkeresőnek pont az a lényege, hogy ADATOK alapjén tudod kiszűrni az elképzeléseket. Az életben ez annyiban más, hoyg más alapján tudsz választani, és ott a magasság sokadlagos lesz. Nem fogsz oylat visszautasítani, akihez már vonzódol. De ha én mondhatom meg, milyen magas lehet, és egy 35000 fős adatbázisból választhatok, akkor hadd éljek is már evvel a lehetőséggel!:)

2015. okt. 27. 11:56
 5/36 anonim ***** válasza:
44%

Sose választottam kifejezetten magasság alapján társat. 170 centi vagyok, volt már velem nagyjából egymagas, sőt, valamivel alacsonyabb barátom is.

Az viszont tény, hogy sokkal jobb érzés felnézni egy férfira... mostani párom 180 felett van, és vonzónak tartom a magasságát... de nem emiatt jöttem össze vele, ez csak egy tényező a sok közül.

Viszont ahogy más is írta: egy társkeresőn az ember megadott szempontok alapján válogat, mert valahogy ki kell szűrni a sok ezer jelölt közül az optimálisat. És ilyenkor persze, hogy mindenki olyan keresési feltételeket állít be, amik leginkább közel állnak az "ideális"-hoz. (Te is ezt teszed.)

2015. okt. 27. 12:00
 6/36 anonim ***** válasza:
47%

165 cm vagyok.

A volt barátom 167 cm volt, és nem zavart.

A mostani 187 cm, de nem ez alapján választok.

2015. okt. 27. 12:01
 7/36 anonim ***** válasza:
70%
Szerinted a férfiak nem listáznak? Dehogynem. Ne mondd már, hogy neked bárki megfelelne, mert azt nem hiszem el. Én amúgy a férjem társkeresőn ismertem meg, az első randink előtt küldött egy sms-t, hogy nem baj-e, hogy csak 167 cm? Dehogy baj, nem ez volt a lényeges! :) 7,5 éve vagyunk házasok.
2015. okt. 27. 12:24
 8/36 anonim ***** válasza:
88%

Én sokféle emberrel randiztam már.Élőben valahogy 10centivel(MINIMUM,de inkább 15-el) alacsonyabb volt a férfi,mint aminek hazudta magát. Nem járok vonalzóval,vagy centivel,de családom,ismerőseim alapján is tudom mennyi az annyi,ha mellém áll valaki.

Szeretem,ha a férfi magasabb nálam,ettól függetlenül voltam már velem egymagas(azaz alacsony! termetű) férfival is, ezért is tudom, melyik jön be jobban. Az,ha nálam magasabb minimum fél fejjel. Nem magyarázom miért tetszik jobban,mert felesleges, így van és kész.

2015. okt. 27. 12:53
 9/36 anonim ***** válasza:
81%
Azért mert 173 vagyok és nekem kell egy 10-15 centi különbség,hogy jól érezzem magam mellette
2015. okt. 27. 13:23
 10/36 anonim ***** válasza:
69%
Megértem, hogy nem könnyű alacsony férfinak lenni. Elhiszem, hogy párt is nehezebb egy hajszállal találni. Azt viszont nem értem, miért kell ezen ennyire kiakadni?? Hagy döntse el mindenki maga azt, hogy mit akar...kit akar. Gondolom neked is elég tré lenne, ha meg akarná mondani egy magas kövér nő, hogy már pedig miért nem jók neked a kövérek, hisz te sem vagy adonisz?! Nah...szóval ez nem így működik. Érted...
2015. okt. 27. 14:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!