Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nőknek min:180cm-es pasi kell? (még az alacsony nőknek is)

Figyelt kérdés

A pofám leszakad! A nők a társkeresőkön erősen listáznak. Egyszerűen egy 160cm vagy egy 165cm magas pasit erősen kirostálják. Félre értés ne essék,155-162cm-es lánynak a 165cm-es pasi "alacsony",nem kell!!Nehogy valaki itt nekiálljon, túlokos mondanivalóval,hogy pl: "170cm-es lány vagyok és engem is zavarna egy tőlem alacsonyabb fiú.."

Természetesen a tőlem alacsonyabb, hozzám illő lányoknál próbálkoztam totális kudarccal!

2015. okt. 27. 11:49
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
előző. nincs evolúció, az csak emberi kitaláció. azzal magyarázni dolgokat hülyeség.
2016. jan. 24. 07:50
 32/36 anonim ***** válasza:

akkor mégis lehet az állatokhoz kayarodni, ahol a hímek harcolnak anőstényért és a győztesé lesz

ez mintha az emnbereknél is megmutatkozna...!(sokaknak ecsapnak a kezéről sokakat..)

meg hagy ne soroljam a millio hasonlót ai igenis az evoluciora írható.

de fordítva is kérdezhetném, ki látna fantáziát egy beteg csövesben pl...?

kár elbagatellizálni a dolgokat arra hivatkozva hogy az ember civilizált.. akkor nem lenne csecsemőrerőszak sem pl..

minden oldalról lehetne erősíteni amiket írtam

2016. jan. 24. 20:27
 33/36 anonim ***** válasza:

Elvagy tájolva haver!... mi ez az álltalánosítás??

Meg komolyan mi ez a sok kérdés ezzel kapcsolatban itt gyk-n?

A társkeresőn többnyire azok a nők vannak,akik elég erőteljesen szelektálnak (nem véletlen társkeresőznek).Ebből ne indulj már ki.

2016. máj. 21. 17:52
 34/36 anonim ***** válasza:
51%

A nőknek nem kötelességük esélyt adni olyannak, aki bármi miatt is nem tetszik. Hadd döntsem mar én el, mi alapján választok. A szempontjai amúgyis mindenkinek mások.

Engem is biztos kiszelektált egy csomó pasi, akinek vékony, magas, szőke vagy mondjuk kifejezetten duci nő tetszik, vagy nálam nevetősebbet, vagy bármilyenebbet keres.

Arról sem tehetek, hogy harmincévesen ráncosodik a homlokom meg visszeresedik a lábam.

Ha így közelítenék meg barkit, hogy "mi az hogy nem adsz esélyt egy ráncos, molett, visszeres lábú nőnek", kinevetnének.

A páromnál sem így "jelentkeztem", hanem igyekeztem szeretettel bánni vele, odafigyelni, hogy jól érezze magát velem. Szerintem azóta sem vette észre a ráncaimat, vagy úgy gondolja, hogy azok is a részeim..

Amúgy nekem is magas barátaim voltak korábban, 20-30 centivel, de nem ez alapján választottam őket, inkább zavart, hogy ha állva beszélgetünk, csak a mellkasukig érek.

És több alacsony fiút is ismerek, jó párkapcsolatban élőket.

Amúgy nézd meg az Őfelsége pincére voltam c. Filmet.

2016. máj. 21. 18:47
 35/36 anonim ***** válasza:

"akkor mégis lehet az állatokhoz kayarodni, ahol a hímek harcolnak anőstényért és a győztesé lesz

ez mintha az emnbereknél is megmutatkozna...!(sokaknak ecsapnak a kezéről sokakat..)

meg hagy ne soroljam a millio hasonlót ai igenis az evoluciora írható. "

ez csúsztatás!

2016. máj. 21. 22:09
 36/36 anonim ***** válasza:
Saját magukat korlátozzák, illetve rekesztik ki ezekkel a mércézésekkel.
2021. dec. 15. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!