Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nőknek min:180cm-es pasi kell? (még az alacsony nőknek is)

Figyelt kérdés

A pofám leszakad! A nők a társkeresőkön erősen listáznak. Egyszerűen egy 160cm vagy egy 165cm magas pasit erősen kirostálják. Félre értés ne essék,155-162cm-es lánynak a 165cm-es pasi "alacsony",nem kell!!Nehogy valaki itt nekiálljon, túlokos mondanivalóval,hogy pl: "170cm-es lány vagyok és engem is zavarna egy tőlem alacsonyabb fiú.."

Természetesen a tőlem alacsonyabb, hozzám illő lányoknál próbálkoztam totális kudarccal!

2015. okt. 27. 11:49
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
*ill még meg sem születik, de már azt nézik
2016. jan. 22. 22:40
 22/36 anonim ***** válasza:

Inkább én kellek a magasoknak,ahogy észrevettem :DDDDDD

3 pasimból egyik volt 195 cm,másik 2 méteres,pedig sose volt ez a rögeszmém,hogy már pedig magas pasi kell.Nekem a 165 centimhez untig elég volt mindig is 10 cm különbség,vagy kevesebb a férfi javára,csak így alakult.Mostani kiszemeltem sem magasabb 175 centinél.

2016. jan. 22. 22:55
 23/36 anonim ***** válasza:
Nem társkeresőzöm, így arról nem nyilatkozhatok, hogy ott mi megy, de engem nem különösebben érdekel a pasik magassága. 160 centi vagyok, nem nehéz nálam magasabbnak lenni.
2016. jan. 22. 23:20
 24/36 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy rövidke kapcsolatom egy sráccal,nagyon jól megvoltunk,azzán hirtelen minden ok nélkül szakított velem.Pár hónap múlva találkozzunk és megkérdeztem miért. Az volt a válasz,hogy ő 2 centivel alacsonyabb nálam és ez zavarta.Engem meg se kérdezett,szerinte engem is zavart,pedig soha eszembe nem jutna ilyen hülyeség.

Szóval 2 centin múlt...

2016. jan. 23. 05:45
 25/36 anonim ***** válasza:
*aztán, találkoztunk
2016. jan. 23. 05:46
 26/36 anonim ***** válasza:

Engem az ilyesmi sose érdekelt, bár nem is voltam fent még társkeresőn.

168 cm vagyok, volt dolgom magasabb és kb. velem egy magas (168-170) férfiakkal. Bevallom, belőlem semmilyen plusz érzést nem vált ki, ha valakire fel kell nézni, hogy lássam az arcát.

2016. jan. 23. 07:36
 27/36 anonim ***** válasza:

"aztán ha megszületik, szinte első, a hossz, súly elemzése"

orvosi okokból nézik !

2016. jan. 23. 07:46
 28/36 anonim ***** válasza:
igen azt orvosi okból, de a nők meg genetika szerinti ösztönből nézik
2016. jan. 23. 13:41
 29/36 anonim ***** válasza:
semmi köze az ösztönökhöz, az ember nem ösztönvezérelt állat
2016. jan. 23. 16:34
 30/36 anonim ***** válasza:

ezért van tudatalatt

minden anya örül ha relatíve nagy a babája és aggódik, ha le van maradva az átlagól..

ettől még nem beszélhetünk ösztönvezérelt állatokról, ahogy írtad utolsó..

és ugyanez van a párválasztásban is.

tudatalatt ott van az evolúció.

2016. jan. 23. 21:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!