Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nőknek min:180cm-es pasi kell? (még az alacsony nőknek is)
A pofám leszakad! A nők a társkeresőkön erősen listáznak. Egyszerűen egy 160cm vagy egy 165cm magas pasit erősen kirostálják. Félre értés ne essék,155-162cm-es lánynak a 165cm-es pasi "alacsony",nem kell!!Nehogy valaki itt nekiálljon, túlokos mondanivalóval,hogy pl: "170cm-es lány vagyok és engem is zavarna egy tőlem alacsonyabb fiú.."
Természetesen a tőlem alacsonyabb, hozzám illő lányoknál próbálkoztam totális kudarccal!
Inkább én kellek a magasoknak,ahogy észrevettem :DDDDDD
3 pasimból egyik volt 195 cm,másik 2 méteres,pedig sose volt ez a rögeszmém,hogy már pedig magas pasi kell.Nekem a 165 centimhez untig elég volt mindig is 10 cm különbség,vagy kevesebb a férfi javára,csak így alakult.Mostani kiszemeltem sem magasabb 175 centinél.
Nekem volt egy rövidke kapcsolatom egy sráccal,nagyon jól megvoltunk,azzán hirtelen minden ok nélkül szakított velem.Pár hónap múlva találkozzunk és megkérdeztem miért. Az volt a válasz,hogy ő 2 centivel alacsonyabb nálam és ez zavarta.Engem meg se kérdezett,szerinte engem is zavart,pedig soha eszembe nem jutna ilyen hülyeség.
Szóval 2 centin múlt...
Engem az ilyesmi sose érdekelt, bár nem is voltam fent még társkeresőn.
168 cm vagyok, volt dolgom magasabb és kb. velem egy magas (168-170) férfiakkal. Bevallom, belőlem semmilyen plusz érzést nem vált ki, ha valakire fel kell nézni, hogy lássam az arcát.
"aztán ha megszületik, szinte első, a hossz, súly elemzése"
orvosi okokból nézik !
ezért van tudatalatt
minden anya örül ha relatíve nagy a babája és aggódik, ha le van maradva az átlagól..
ettől még nem beszélhetünk ösztönvezérelt állatokról, ahogy írtad utolsó..
és ugyanez van a párválasztásban is.
tudatalatt ott van az evolúció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!