Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nőknek min:180cm-es pasi kell? (még az alacsony nőknek is)
A pofám leszakad! A nők a társkeresőkön erősen listáznak. Egyszerűen egy 160cm vagy egy 165cm magas pasit erősen kirostálják. Félre értés ne essék,155-162cm-es lánynak a 165cm-es pasi "alacsony",nem kell!!Nehogy valaki itt nekiálljon, túlokos mondanivalóval,hogy pl: "170cm-es lány vagyok és engem is zavarna egy tőlem alacsonyabb fiú.."
Természetesen a tőlem alacsonyabb, hozzám illő lányoknál próbálkoztam totális kudarccal!
Én meg 185 cm magas férfi vagyok,és levegőnek néznek a nők,bármit is csinálok,de szóba sem állnak velem...
Hiába adok magamra,hiába csináltam bármit,egy randit nem sikerült összehozni soha még...
Nos akkor miért is jó,ha magasabb vagy?
Ugyanúgy esélyt sem kapok egy nőtől sem...
24/F
A kedves 35 éves, magasságom iránt érdeklődő fiúnak a válaszom: 160 cm.
Ahogy az előttem szóló 173 cm-es hölgy is, nekem is a + 10-15 cm az optimális, a komfortos.
11: Mit értesz ezen, hogy esélyt akarsz kapni?
Mit akarsz bizonyítani és kinek?
Evvel a filozófiával MÁR rossz mederben vagy!
A párkapcsolat nem versenyszituáció és nem teljesítményterület!
Ezeket a késztetéseidet az élet más területein kell kiélned, a párkapcsolatban semmi keresnivalójuk!
Persze, hogy nem fog senki beengedni az intim szfárájába, ha érzi rajtad, hogy ott versengést meg terjesítést akarsz rendezni!
"Azt viszont nem értem, miért kell ezen ennyire kiakadni??"
empátiád az nullával egyenlő. és ennek tetejében még értetlen is vagy. azért mert az alacsony férfi CSAK elutasítást kap. nem ettől v attól a lánytól, hanem MINDTŐL akiknél próbálkozik. vili?
14!
Nem csodálom... De nem a magasság miatt...
16-ka! Miért kell a 14-eskét kritizálni? :-))
Szerintem tök igaza van 14-nek. Most már máshogy állok hozzá az ismerkedéshez!
röhögök ezeken a kifejezéseken:
kisugárzás - az Csernobilnak van
kémia - nézd akkor a periódusos rendszert
szikra - tüzet akarsz csiholni?
a megfelelő kifejezés ezekre: vonzalom
a többi hülye duma.
esetleg a "kisugárzás" helyett a benyomás szót kellene használni, hogy milyen benyomást keltesz másokban.
ez genetikai ösztön
tudatalatt mindenki "nagy erős" utódot szeretne
aztán ha megszületik, szinte első, a hossz, súly elemzése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!