Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért félnek ennyire a visszautasítástól?
Én nő vagyok, de nekem ez olyan hihetetlen, mert én simán kezdemények, szoktam is, sőt, szeretek is, és természetesen velem is volt már olyan, akinek nem kellettem, de sosem viselt meg. Egyrészt nem ragaszkodom feleslegesen olyan emberhez, akinek nem vagyok fontos, másrészt nem tetszhetek mindenkinek, ez így természetes. :D
Nem értem, mi ez a görcs a mai férfiakban, hogy kb. már a nőknek kell őket felszedniük...
20/L
én félévig voltam barátságban a lánnyal, mikor léptem. Szegény beszart, alig tudott egy nemet kidadogni valami hülye okra hivatkozva. Ez akkor volt, amikor bejöttek a facebook dolgok, megjelöltem, soha nem igazolt vissza. Irtam neki, soha nem válaszolt. Pedig azelőtt még ő mondta, hogy félt, hogy megszakad a dolog kettőnk között.
Aztán 2 hónap utàn láttam, hogy kapcsolatban lett. Soha nem akarom azt az érzést mégegyszer átélni.
Na ezért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!