Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért félnek ennyire a visszautasítástól?
Figyelt kérdés
Én nő vagyok, de nekem ez olyan hihetetlen, mert én simán kezdemények, szoktam is, sőt, szeretek is, és természetesen velem is volt már olyan, akinek nem kellettem, de sosem viselt meg. Egyrészt nem ragaszkodom feleslegesen olyan emberhez, akinek nem vagyok fontos, másrészt nem tetszhetek mindenkinek, ez így természetes. :D
Nem értem, mi ez a görcs a mai férfiakban, hogy kb. már a nőknek kell őket felszedniük...
Mert léteznek olyan nők, akik bunkón, őket megszégyenítve utasítanak vissza férfiakat.
2015. szept. 9. 18:31
2/73 anonim válasza:
# 1: Férfiban is léteznek olyanok, akik durván utasítják el a nőt. Engem pl. egyszer meg is vert egy pasi, mert többet láttam bele a dologba, mint ő. Mégsem vette el a kedvem attól, hogy nőként kezdeményező legyek, mert tudomásul vettem, hogy kifogtam egy taplót, és megtanultam elkerülni ezt a típust.
2015. szept. 9. 18:35
3/73 anonim válasza:
Így van, illetve félreérthető jeleket adnak, aztán mikor a férfi rámozdul akkor meg, mit képzel ez a bolond magáról... Illetve akkor vagyok benne biztos, hogy bejövök egy lánynak, ha ő kezdeményez... Illetve nem kell hogy kezdeményezzen konkrétan, de az első lépést tegye meg.
2015. szept. 9. 18:37
4/73 anonim válasza:
Elvégre a lányok válogatósabbak, tehát válasszanak ők elsőnek. És ez így is van, hogy a lány kezdeményez. Én így hallom szinte mindenkitől, akinek kapcsolata van mostanában. Úgyhogy lányok! Tessék kezdeményezni, mert örülünk neki! Csak félénkek vagyunk!
2015. szept. 9. 18:39
5/73 A kérdező kommentje:
Mit értesz félreérthető jelek alatt? Szerintem ilyenkor az a baj, hogy ha egy lány mosolyos, kedves, nevet a pasi viccein, azt már rögtön jelnek veszik, holott lehet, hogy csak kedves, és nem egy tapló bunkó...
2015. szept. 9. 18:39
6/73 anonim válasza:
ahogy, az első mondja...
Nem elég, hogy zárt a kapu, de még rá is lőnek?
Szerinted, ez jó tapasztalat? Szerintem is, megbecsültebb érzés (tovább) tanulni, túlórákat vállalni és haverokkal lógni, mint a valódi értékünkhöz képest rangon aluli nőktől, érzelmi pofonokat kapni. Ezért kell a nőknek manapság kezdeményezni JÓ HELYEN(!!!).
2015. szept. 9. 18:42
7/73 anonim válasza:
Tudod van némi különbség a férfi és női visszautasítás között, vagyis a stílus között.
2015. szept. 9. 18:42
8/73 anonim válasza:
Hogy miért?
Mert sok éven keresztül nemcsak visszautasítást,hanem kinevetést,megalázást kaptam a nőktől...
És egyetlen egy nem adott soha esélyt sem még egy beszélgetésre sem,csak alapból elítéltek külső alapján és ennyi.Pedig nem vagyok egy csúnya gyerek,adok is magamra rendesen...
Engem nem néz meg egy nő sem az utcán,villamoson stb.,titeket nőket megnéznek,az is egy fajta visszajelzés lehet számotokra.
De az irányomba soha egyetlen nő sem érdeklődött,gondold el ezeket így amikor egész életedben ezek kísérnek végig...
Na ezért.
24/F
2015. szept. 9. 18:43
9/73 anonim válasza:
mert sok lány huzza a férfi agyát az meg bele éli magát a dologba aztán koppanak meg nem mindegy hogy utasítanak vissza ezek a nőnek látszó valamik
2015. szept. 9. 18:43
10/73 Sunshinedoll válasza:
OMG durván utasítanak vissza. És? Mindenkivel előfordul, hogy valaki bunkóbb náluk, mint ahogy az ildomos, ettől még nem kell s-ggfejként viselkedni meg nőgyűlölő kis sz-rosnak lenni - szerintem. Mármint igazán sajnálom, hogy felnőtt korotokig senki nem mondott nektek nemet és minden meg volt engedve, meg kaptátok a fejsimit, de egyszer nektek is fel kell nőni és megtanulni milyen az, ha nem omlik minden a lábtok elé, és amikor a szarságotok nincs elintézve egy "a fiúk már csak ilyenek"kel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!