Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért félnek ennyire a visszautasítástól?
Figyelt kérdés
Én nő vagyok, de nekem ez olyan hihetetlen, mert én simán kezdemények, szoktam is, sőt, szeretek is, és természetesen velem is volt már olyan, akinek nem kellettem, de sosem viselt meg. Egyrészt nem ragaszkodom feleslegesen olyan emberhez, akinek nem vagyok fontos, másrészt nem tetszhetek mindenkinek, ez így természetes. :D
Nem értem, mi ez a görcs a mai férfiakban, hogy kb. már a nőknek kell őket felszedniük...
Gazdagok= kulákok. Leszámolunk a burzsujokkal is :)
2015. szept. 9. 19:13
32/73 anonim válasza:
A csúnya,vagy esetleg átlagos nők is el vannak szállva.A legjobb pasi kell nekik is és nem adnak alább.
2015. szept. 9. 19:14
33/73 anonim válasza:
Ti csak lefele tudtok pontozni? A párt ellenségei vagytok mind! Hazaárulók! :)
2015. szept. 9. 19:15
34/73 anonim válasza:
A történelem során volt egy sikertelen festőművész, aki először csak egy kocsmában mondott beszédet néhány ember előtt, aki tudja,hogy kire gondolok, az azt is tudja, hogy aztán ki lett ebből az emberből. Én most csak a gyk-n tartok beszédet, és ki tudja...:)
2015. szept. 9. 19:18
35/73 anonim válasza:
"A csúnya,vagy esetleg átlagos nők is el vannak szállva.A legjobb pasi kell nekik is és nem adnak alább."
Azt nem hiszem, hogy el vannak szállva, de természetes, hogy mindenki a legjobbat akarja. Te nem a legjobbra vágysz mindenben? Nem akartál 5öst kapni a suliban, mindig a 2es-re hajtottál? Sosem akartál BMW-t vezetni a Suzuki helyett? Vagy drágább ruhákat a turkálós helyett? Az egy dolog, hogy nem jött össze és feladtad. Majd feladják ők is az álmaikat, ha olyan a jellem, ha meg nem, sosem fognak összejönni veled. Nem tudsz mit tenni. Szabad akarata van az embereknek.
36/73 anonim válasza:
Én például egy társkereső oldalon rajta vagyok, olyan pár százalék (!) lehet az arány aki visszaír VALAMIT IS! Ezek között benne vannak az egyszerű "szia nem"-ek is. Ez szerintem a való életben is így lenne. Magyarán elég kicsi lehet az esélye, hogy valakit "leszólítsak" és legyen belőle valami. Szerintem mint a lottó 5-ösnek...
37/73 anonim válasza:
Mondjuk nekem nem kell mindenből a legjobb megelégszem a közepessel is mindenből, nem vagyok nagyravágyó. Suliban is ha 3-asom volt,az nekem bőven jó volt. Nőből is tökéletes lenne nekem egy átlagos, nem kell egy bombázó.
2015. szept. 9. 19:23
38/73 anonim válasza:
Én nagyravágyó, maximalista vagyok. De érdekes, hogy nőből nem kell nagyon cicababának kinéznie, hogy NEKEM maximális legyen. Kinek mi a maxinális, ez már szubjektív dolog, az érdemjegyek viszont nem, továbbá a BMW, ezek sem.
Kíváncsi lettem, hogy hogyan is zajlik egy durva visszautasítás...
2015. szept. 9. 19:27
40/73 anonim válasza:
Ja, én is sokszor félek a visszautasítástól, pedig szinte sosem kaptam durva reakciókat (ha normálisan, de nem nyáladzó papucs módjára/nagyképűen megy oda valaki, akkor jó eséllyel kedvesek lesznek hozzá). Sokkal több olyan eset volt, amikor nem éltem egy lehetőséggel, ezekre a mai napig fájó emlékek, a visszautasításokra pedig alig emlékszem. Másfelől volt, hogy részemről megpróbáltam a dolgot, nem jött be, mégis sokkal jobb érzés volt, hogy legalább megtettem minden tőlem telhetőt. Nem volt bennem utána tüske, hogy annak a nőnek akkor és ott nem kellettem. 27/F
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!